Descoperire HALUCINANTĂ! Cine sunt CANIBALII care au îngrozit România! Le pisau oasele și…

Descoperire HALUCINANTĂ! Cine sunt CANIBALII care au îngrozit România! Le pisau oasele și…

Cercetărorii au ajuns la o concluzie terifiantă în legătură cu oamenii culturii Cucuteni. Cele mai recente docezi arheologice sugerează că ceic are au aparținut acestei culturi îşi mâncau morţii, le pisau oasele şi le amestecau în vasele devenite celebre în toată lume.

Rămăşiţele unei misterioase civilizaţii ce a prosperat în Europa în urmă cu mai bine de 4.000 de ani îHr au fost descoperite, în 1884, de arheologi, lângă dealul Cetăţuia din judeţul Iaşi. De atunci, specialiştii în istorie şi arheologie au încercat să pătrundă în lumea celor care au creat-o. scrieantena3.ro.

Fiecare descoperire aducea un nou mister, dar şi dovezi ale unui culturi unice în Europa. A fost numită „Cucuteni”, după localitatea din judeţul Iaşi unde au fost găsite cele mai multe vestigii ale acestei culturi, la începutul secolului XX.

Tags:
Ultima oră
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)
20:04 - Operatorii feroviari privați resping acuzațiile lansate de ministrul Cătălin Drulă: „Să nu ne mai chemați la astfel de întâlniri folosite numai pentru a vă crea o imagine în fața presei”
19:34 - Marea Britanie acuză Iranul pentru atacul asupra petrolierului din strâmtoarea Hurmuz, incident soldat cu moartea a doi navigatori, un român și un britanic
19:06 - Doar 7.330 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore. Peste 4,85 milioane de persoane vaccinate cu schemă completă de la debutul campaniei
18:45 - Elisabeta Lipă, despre premiile sportivilor medaliați: La noi, statul suportă grosul, dar afară au sponsori care le asigură un trai decent toată viața dacă reușesc să cucerească titlul olimpic (VIDEO)
18:26 - Elisabeta Lipă, pe B1 TV: Nu există niciun plan de investiții, fiecare ne descurcăm cum putem. Avem copii talentați, dar ei trebuie descoperiți, finanțați și îndrumați către sportul de înaltă performanță (VIDEO)
17:50 - Pfizer și Moderna au majorat prețurile la vaccinurile furnizate către UE. Cât costă o doză și cât ar urma să încaseze producătorii de seruri anti-COVID-19 în 2022, conform estimărilor de moment
17:18 - Siegfried Mureșan, la Vrancea: E foarte important ca în următorii patru ani România să fie condusă conform voinței PNL