Descoperire șocantă a unui buzoian! Un bărbat a găsit un cap de broască în pâinea pe care se pregătea să o mănânce (VIDEO)

Descoperire șocantă a unui buzoian! Un bărbat a găsit un cap de broască în pâinea pe care se pregătea să o mănânce (VIDEO)

Un bărbat din Buzău a găsit în pâinea pe care tocmai dorea să o împartă cu familia un cap de broască. Revoltat, a depus plângere la Protecţia Consumatorului şi i-a cerut socoteală şi şefului fabricii de unde provenea produsul. În loc de înţelegere, a primit în schimb vorbe dure din partea conducerii firmei, arată B1 TV.

Nu mică i-a fost mirarea lui Doru Tudorache când a observat "ingredientul" surpriză din pâine. Omul spune că a cumpărat produsul de la un magazin. Cei de la magazin se apară și spun că n-au făcut altceva decât să vândă pâinea, iar problema trebuie discutată cu cei care o produc.

Un bărbat a găsit un cap de broască în pâinea pe care se pregătea să o mănânce

#DIRECT_ONE_o4pham#

Tânărul i-a cerut vânzătoarei un număr de contact al brutăriei care produce pâinea și a încercat sa discute cu reprezentant al acesteia.

Indignat, omul a luat legătura cu cei de la OPC Buzău. Bărbatul este hotărât sa meargă mai departe, după ce va primi răspunsul oficial de la reprezentanții Protecției Consumatorilor.