Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”

Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! Este dramatic!
Un bărbat și-a ucis soția și i-a ascuns rămășițele timp de aproape 40 de ani, ca să-și reia aventura cu o altă femeie. Foto: Pixabay.

Medicul șef legist al Serviciului Județean de Medicină Legală Argeș, Dan Manu, a declarat, vizibil tulburat de scenele de groază din casa ororilor, că bărbatul care a comis crimele era sub tratament medical în evidenţa unui psihiatru din Pitești.

Crima, un real coşmar! Nimeni nu a scăpat de furia criminalului!

O familie a fost atacată într-un mod extrem de brutal.

Cele cinci victime au fost zdrobite cu pietre şi hăcuite cu „obiecte despicătoare”, susţin anchetatorii.

„S-a folosit ca modalitate de agresiune din partea autorului corpuri contondente, deci mai exact pietre de diferite dimensiuni, și obiecte tăietoare despicătoare. Fiecare victimă este într-un loc diferit, cu excepția mamei și a fetiței. (…) Eu cred că toți cinci au fost surprinși și cred că evenimentele au avut loc spre seară târziu, până spre dimineață. Au fost găsiți în camere. Toți erau. Si e dramatic. Vă spun că este deosebit… și mie îmi este foarte greu să vă vorbesc”, a declarat medicul legist la ieşirea din casa unde s-a petrecut crima desprinsă parcă dintr-un coşmar.

La câteva ore de la descoperirea masacrului, Laurenți Palaghia, prim-procuror pe lângă Tribunalul Argeș, a confirmat că adevăratul autor al crimelor a fost reţinut: „(…)având în vedere că nu există dificultăți pe parte probatorie, având în vedere şi depistarea foarte rapidă a presupusului făptuitor cu care deja s-au purtat discuții pot afirma că, cazul nu implică dificultăți deosebite.”

Procurorul a mai spus că, din primele cercetări, se pare că ar fi existat un plan bine stabilit al agresorului.

Oamenii legii susţin că monstrul a răspuns liber și coerent la întrebările anchetatorilor.

Suspectul a fost găsit într-o pădure din spatele casei, nu a încercat să fugă la vederea oamenilor legii. A vrut însă să îşi producă răni dar acestea sunt superficiale, conform reprezentanţilor legii.

Nu se ştie dacă măcelul a avut vreun motiv!

„Este greu de spus dacă a existat un motiv al acestor crime. Făptuitorul se cunoaște că era în evidență cu boli psihice. Nu putem ști în ce măsură bolile psihice i-au afectat capacitatea de a discerne. Sunt lucruri care se vor stabili în anchetă”, a adăugat Laurenți Palaghia pentru Antena 3.

La acest moment, conform declarațiilor procurorului de caz, suspectul este audiat la Parchet, urmând să se dispună încarcerarea sa, petru cel puțin 24 de ore.

Știrea inițială: Inspectoratul de Poliție Județean Argeș a anunțat prinderea unui suspect bănuit de comiterea celor cinci crime: un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice.

Cetăţenii comunei Bascov, judeţul Argeş acolo unde au fost găsiţi cei cinci oameni ucişi sunt în stare de şoc!

Poliţiştii a fost alertaţi prin apel la 112 de către un membru al familiei care ar fi făcut descoperirea macabră atunci când s-a întors acasă.

Din primele informaţii ar fi vorba de cinci membri ai unei familii (soția, fiica în vârstă de 5 ani, cei doi socrii și un cumnat).

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:54 - Dan Șucu, fericit că a ales să investească la Rapid: „Este în mod cert o alegere cât se poate de bună”
23:37 - Consilierii lui Biden și Erdogan au avut o întâlnire neanunțată, la Istanbul. Discuții SUA – Turcia despre aderarea Finlandei și Suediei la NATO, dar și despre anexările rusești
23:11 - Cota apei în lacul de acumulare Tăul Mare a scăzut cu 40 de centimetri, anunță ISU Alba. Peste jumătate dintre persoanele din zona de risc din Roșia Montană au refuzat evacuarea (VIDEO)
22:47 - Cristian Preda: Eu dau în scris că Nicolae Ciucă a plagiat într-un mod grosolan. Există numeroși membri ai PNL foarte nemulțumiți că au în fruntea Guvernului și a partidului un om care a plagiat (VIDEO)
22:12 - Cristian Preda îi cere lui Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat, să trimită o copie a tezei de doctorat la CNATDCU spre verificare / Decanul a mulțumit B1 TV: A fost singurul post prezent la protestul de la Ministerul Educației (VIDEO)
21:44 - Radu Carp, după protestul de duminică: Toți pierdem din aceste secvențe penibile. Strategia lui George Simion, falimentară. AUR nu reușește să capteze curentul de nemulțumire din societate (VIDEO)
21:18 - Victor Ponta critică Guvernul și Comisia Europeană: „Nu aud nicio soluție. Prețurile sunt la fel de mari ca în țările care nu au deloc energie” / „Nu cred că ne atacă rușii. E doar o poveste”
20:57 - Polițiștii, atacați cu pietre și înjurați de familia unui tânăr acuzat că a condus fără permis, în Olt
20:38 - Miliardarul Ion Țiriac a trăit momente uluitoare: „Dormeam unul pe pat, unul sub pat”
20:14 - FRF condamnă incidentele tragice de la meciul din Indonezia: „Este o zi tristă pentru fotbalul mondial, dar una pe care nu trebuie să o uităm” (VIDEO)