Prahova: O fostă polițistă, TEROAREA pușcăriașelor de la Târgșor. Se tem să nu fie OMORÂTE noaptea (VIDEO)

Prahova: O fostă polițistă, TEROAREA pușcăriașelor de la Târgșor. Se tem să nu fie OMORÂTE noaptea (VIDEO)
Foto: Antena 1

Teroare pentru deţinutele de la Penitenciarul Târgşor! Femeile închise într-o celulă de acolo stau de pază noapte de noapte de frică să nu fie atacate de o fostă poliţistă. Aceasta din urmă a fost condamnată pentru şi-a ucis copilul. Se pare ca femeia ar suferi de tulburări psihice severe.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Mai multe deținute de la Penitenciarul Târgșor spun că una dintre colege, fost agent local, le-a amenințat de mai multe ori şi chiar a sărit să le bată. Nu mai puţin de cinci femei care împart celula de maximă siguranţă în care este închisă şi agresoarea susţin că se tem pentru viaţa lor.

Imediat ce se lasă întunericul și se dă ora de stingere, deţinutele intră în alertă. Pe rând, una dintre ele stă trează până în zori pentru a o supraveghea pe fosta poliţistă.

„Le e teamă pentru viața lor. Le face viața un calvar (…). Le-a amenințat pe fete cu moartea și chiar a sărit la ele. Mereu se auzea ceartă de la ele”, a povestit una dintre deţinutele care și-a ispășit pedeapsa la o celulă distanță de cea în care este închisă și polițista-agresoare, potrivit Libertatea.

Femeia ar fi fost diagnosticată cu tulburări psihice severe. Ea a fost condamnată la 20 ani de închisoare pentru că și-a omorât fiica în vârstă de trei ani. Tragedia a avut loc în cartierul bucureştean Drumul Taberei acum trei ani.

Si fostul soţ al agresoarei a susţinut, la vreme respectivă, că femeia avea grave tulburări psihice. Barbatul chiar a fost amenințat cu pistolul. Agersoarea de la Penitenciarul Târgșor a fost polițist local în 2015.

Tags: