Deva: A fost găsit un colet cu cinci kilograme de cannabis, trimis din Spania

Deva: A fost găsit un colet cu cinci kilograme de cannabis, trimis din Spania

Doi tineri din Spania au trimis în țară un pachet care conținea cinci kilograme de cannabis, coletul fiind descoperit între bagajele aduse de o firmă de transport.

Pachetul a fost interceptat de poliţişti şi ridicat din Deva, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române, scrie Adevărul.

„Începând cu anul 2017, cei în cauză ar fi introdus droguri în ţară, pentru consum propriu şi vânzare, iar la data de 20 martie a.c., ar fi trimis din Spania către România, printr-o firmă de transport internaţional de mărfuri, un pachet cu cinci kilograme de cannabis. Poliţiştii au efectuat şapte percheziţii domiciliare în judeţele Vrancea, Braşov şi în Bucureşti. În urma percheziţiilor, au fost ridicate un laptop, 4.000 de lei, 630 de euro, 3 telefoane mobile, un grinder metalic şi 65,83 g. de cocaină. De asemenea, a fost dispusă aplicarea sechestrului asigurator asupra unui autoturism. Nouă persoane au fost conduse la D.I.I.C.O.T – B.T. Vrancea, două dintre acestea fiind reţinute pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic şi consum illicit de droguri de risc şi mare risc şi introducere în ţară de droguri de risc”, a informat IGPR.