Director adjunct Apa Nova: Nu s-au comis ilegalități privind contractul de concesiune, nici la ajustările tarifare

Director adjunct Apa Nova: Nu s-au comis ilegalități privind contractul de concesiune, nici la ajustările tarifare
foto: looms

Directorul general adjunct al Apa Nova București, Giovana Soare, a declarat, marți, că societatea pe care o reprezintă nu a comis ilegalități în ceea ce privește contractul de concesiune sau creșterile tarifare.

„Apa Nova, niciodată în timp de 15 ani, nu a făcut vreo ilegalitate, nici cu contractul de concesiune, nici cu achizițiile acestea, nici cu ajustări tarifare”, a declarat Giovana Soare, conform agerpres.

Totodată, directorul general adjunct al Apa Nova București a mai spus că majorările tarifare s-au datorat unor investiții consistente, în valoare de zeci de milioane de euro.

Soare a fost citată pentru a se prezenta la DNA Ploiești unde va fi audiată în calitate de martor în dosarul Apa Nova.

 

Tags:
Ultima oră
17:57 - Moderna anunță că vaccinul său anti-COVID prezintă o eficiență de 93%, chiar și la șase luni de la administrarea rapelului
17:46 - Florin Cîțu dă asigurări că vor fi plătite în continuare facturile aferente proiectelor din PNDL 1 şi 2: Nu e adevărat că au fost întârzieri. Vor fi alocate noi resurse, nu e nicio problemă (VIDEO)
17:25 - Florin Cîţu, întrebat ce măsuri concrete a luat Guvernul în faţa valului 4 al pandemiei: Am ieșit din valurile anterioare mult mai bine decât celelalte ţări. Și acum vom lua cele mai bune soluţii (VIDEO)
17:20 - Bulgaria, în zona portocalie din cauza numărului mare de cazuri de COVID-19. Autoritățile înăspresc măsurile sanitare. La ce trebuie să fie atenți turiștii
16:59 - De ce nu pot participa decât maxim 500 de persoane la un protest? Raed Arafat: Nu poţi să controlezi situaţia acolo sau să impui măsuri de sănătate publică (VIDEO)
16:44 - Raed Arafat, precizări cu privire la o posibilă carantină națională, în contextul valului patru al pandemiei (VIDEO)
16:40 - Spania: Aproape 2.300 de persoane, testate pozitiv cu coronavirus după ce au participat la festivalurile de muzică din Catalonia
16:29 - Cod portocaliu de grindină și vijelii în aproape toată România. Director ANM: Vântul va sufla cu până la 100 km/h (VIDEO)
16:12 - Încă un incident feroviar pe Magistrala 800 București – Constanța: Unul dintre vagoanele unui tren privat de marfă a deraiat. Care sunt cauzele
15:59 - Noi detalii despre cazul tânărului aflat pe trotineta electrică, spulberat după o șicanare în trafic cu un motociclist. Procurorii au explicat cum s-au desfășurat faptele