Dispariție misterioasă la Caracal. O adolescentă de 16 ani este căutată de localnici și polițiști

Dispariție misterioasă la Caracal. O adolescentă de 16 ani este căutată de localnici și polițiști
Sursa Foto: www.cancan.ro

Autoritățile din Olt au intrat în alertă. Organele de polițiecaută o minoră, în vârstă de 16 ani, care a plecat de bună voiede la domiciliul din Caracal și nu a mai revenit, transmite Cancan.ro.

Agenții de poliție au făcut apel la localnici pentru a le veni în ajutor în vederea găsirii tinerei care a dispărut surprinzător de la imobilul părinților ei. Persoanele care dețin informații care să ajutela găsirea fetei în vârstă de 16 anisunt rugate să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.

O tânără de 16 ani este de negăsit. Copila de 16 ani a dispărut pe 20 august

Confom primelor informații se pare că adolescenta de numai 16 ani ar fi dispărut în data de 20 august.

„La data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 14.00, polițiștii din cadrul Poliție municipiului Caracal au fost sesizați cu privire la faptul că, la data de 20 august a.c., ASAN ANA-MARIA CASANDRA, în vârstă de 16 ani, ar fi plecat voluntar de acasă șinu a mai revenit.”, se arată într-un comunicat transmis de autoritățile competente din Caracal.

Tânăra de 16 ani care a părăsit în mod voluntar domiciliul părinților ei în data de 20 august și nu a mai revenit până în ziua de astăzi are următoarele semnalmente: înălțime 1,60 metri, în jur de 50 de kilograme, constituție atletică, ochi verzi, păr lung de culoare neagră. Menționăm faptul că părul este vopsit, fata având o altă culoare naturală.

”Persoanele care dețin informații ce pot conduce la găsirea fetei sunt rugate să apeleze serviciul unic de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliție”, se mai arată în comunicatul emis deInspectoratul Județean de PolițieOlt.

Numeroase incidente

În urmă cu un an Alexandra Măceșanu, o tânără de 16 ani a sunat la numărul de urgențe 112, pentru a semnala organelor de poliție faptul căa fost răpită și sechestrată, violată și bătută de monstrul din Caracal, Gheorghe Dincă, în vârstăde 60 de ani. Copila nu le-a cerut autorităților decât să o salveze din mâinile violatorului, sarcină care intră în atribuțiilor lor. Trei zile a durat până cândpolițistii au identificatlocația acesteia, deși pe fir a intrat imediat Serviciul de Telecomunicații (STS),care ar fi trebuit să descopere locația fetei în numai câteva minute. În cele din urmă, agenții de poliție s-au deplasat la locuința lui Gheorghe Dincă, însă fata dispăruse de la adresa cu pricina. Cel mai probabil, aceasta a fost mutată într-un loc sigur, după ce agresorul ei a observat că fata a alertat autoritățile locale. La audieri, Dincă a mărturisitpolițiștilor că a violat-o, a omorât-o, iar mai apoi a ars-o într-un butoi metalic. Ulterior, specialiștii au analizat fragmentele osoase găsite în butoniul cu pricina, iar rezultatele au confirmat faptul că resturile aparțineau tinerei. Înregistrarea cu apelul fetei la 112 a fost dată publicității și a provocat multă durereși revoltă în rândul populației. Toată lumea a blamat-o pe dispecera care se afla la celălat capăt al firului din cauză că ar fi tratat cu superficialitatecazul de la Caracal.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)