DNA verifică dacă prefectul a analizat hotărârea lui Piedone potrivit căreia localurile nu au nevoie de avizul pompierilor pentru autorizația de funcționare

DNA verifică dacă prefectul a analizat hotărârea lui Piedone potrivit căreia localurile nu au nevoie de avizul pompierilor pentru autorizația de funcționare

DNA cere verificarea prefectului Sectorului 4 pentru a vedea dacă acesta a luat act de hotărârile primarului Piedone, informează B1 TV.

Potrivit unei dintre hotărâri, autorizația de funcționare a localurilor se dădea fără avizul pompierilor.

Astfel, era suficientă doar o declarație pe proprie răspundere, ținând cont de hotărârea Consiliului Local al Sectorului 4.

Primarul demisionar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone este suspectat în dosarul ”Colectiv” de abuz în serviciu și fals intelctual, asemenea celor două funcționare. Procurorii susțin că aceștia se fac vinovați pentru faptul că au dat două autorizații clubului Colectiv fără a exista o autorizație din partea ISU, așa cum prevede legea.

Piedone s-a apărat în fața anchetatorilor invocând această hotărâre a Consiliului Local.

Sâmbătă, magistrații Tribunalului București au decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Piedone și a altor două funcționare din cadrul primăriei.

Ultima oră
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani
18:26 - Suedia nu mai fuge de virus: a fost eliminată obligativitatea prezentării testului COVID la intrarea în țară
18:15 - Laurențiu Reghecampf, umilit de Anamaria Prodan: El săracul are minte cât furnica. A ajuns de râsul țării. Îl vor fetele doar cât are bani