Documentele care atestă modul în care patronii clubului Colectiv au reușit să-și desfășoare activitatea ilegal, prezentate la Dosar de politician (VIDEO)

Documentele care atestă modul în care patronii clubului Colectiv au reușit să-și desfășoare activitatea ilegal, prezentate la Dosar de politician (VIDEO)
Foto: B1 TV

Silviu Mănăstire a prezentat în ediția de vineri a emisiunii ”Dosar de politician” documentele care au stat la baza afacerii Colectiv și care atestă modul în care patronii clubului au reușit să-și desfășoare activitatea ilegal.

”Ca acest club să poată funcționa trebuia să primească acordul de funcționare. Acesta nu putea fi eliberat decât pe baza unor avize legale, după o procedură clar stabilită de lege. Între acestea, obligatorie era autorizația la incendiu, deoarece spațiul în cauză avea o suprafață de peste 200 de metri pătrați. Dacă neglijăm faptă că în momentul în care patronii au preluat spațiul și au spus că vor avea destinație de club, fiind înainte o hală de producție, vorbim de schimbarea destinației spațiului, iar în această situație era necesară o autorizație de construire”, a explicat jurnlistul Cătălin Antohe, prezent în studio.

”Acordul de funcționsre nu putea fi eliberat decât de autorizația de protecție împotriva incendiului. Cu toate acestea, având acest acord, în aceeași zi, Piedone eliberează și autorizația de funcționare. Și atunci apare acea mult-lăudată declarație pe proprie răspundere. De remarcat că cererea pentru emiterea autorizației de funcționare este din noiembrie 2014. Atunci ei au depus o cerere de autorizație de funcționare, spunând că au deja acordul de funcționare. Păi, acordul era din 14 ianuarie 2015. Deci avem de-a face aici cu un cumul de falsuri”, a mai explicat jurnalistul.

Fostul primar al Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone a fost reținut vineri seară pentru 24 de ore în dosarul ”Colectiv”. (Detalii AICI)

Documentele care atestă modul în care patronii clubului Colectiv au reușit să-și desfășoare activitatea ilegal, prezentate la Dosar de politician

#DIRECT_ONE_zqi07w#

Ultima oră
22:09 - Florin Cîţu, reacție la acuzația de plagiat adusă lui Nicolae Ciucă: Premierul va trebui să clarifice situaţia în faţa românilor, ca să nu devină o vulnerabilitate
21:57 - Numirea noului selecționer, pe ultima sută de metri. Două nume se mai află în cursă. FRF ar putea face anunțul cel mare miercuri
21:46 - Administraţia Prezidenţială: Klaus Iohannis își menține poziția privind combaterea plagiatului și consideră corectă decizia lui Nicolae Ciucă de a cere analizarea tezei sale de doctorat de către Comisia de Etică a UNAp
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)