Doi bărbați au murit, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident de muncă produs pe o platformă industrială din județul Buzău

Doi bărbați au murit, iar altul a ajuns la spital în stare gravă, în urma unui accident de muncă produs pe o platformă industrială din județul Buzău

Doi bărbaţi au murit iar altul a ajuns în stare gravă la spital, în urma unui accident de muncă produs pe platforma industrială de la Frasinu, din judeţul Buzău, informează Mediafax.

Accidentul s-a produs în noaptea de luni spre marți, când cei trei muncitori, angajaţi ai unei societăţi care se ocupă cu reciclarea PET-urilor, au primit sarcina de a curăţa de reziduuri un canal tehnologic. Canalul era plin cu apă şi mâl, astfel că primul muncitor care a intrat să-l curăţe s-a împotmolit. Un al doilea angajat a încercat să îşi ajute colegul rămas blocat, iar cel de-al treilea muncitor a intrat în canal pentru a-i salva pe ceilalţi doi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Buzău.

Văzând că muncitorii nu reușesc să iasă la suprafață, angajaţii societăţii au sunat la 112, iar la fața locului a ajuns un echipaj de la ISU Buzău şi o ambulanţă.

Salvatorii i-au scos pe cei trei din canal, însă doar unul dintre muncitori a supravieţuit, fiind transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

În acest caz, Poliția a declanșat o anchetă pentru a se stabili circumstanţele în care şi-au pierdut viaţa cei doi bărbaţi.

Urmăriți B1TV.ro și pe