Dolj: Bărbat arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

Dolj: Bărbat arestat preventiv pentru trafic internaţional de droguri de mare risc

Un bărbat din județul Dolj a fost arestat preventiv după ce poliţiştii au găsit droguri de mare risc în capitonajul autoturismului pe care îl conducea. Oamenii legii au efectuat ulterior percheziții la mai multe imobile ale acestuia și au descoperit trei pistoale şi 59 de cartuşe.

Poliţiştii de la Serviciul Antidrog au făcut o prindere în flagrant, în Filiaşi, în urma căreia au confiscat aproximativ 400 de grame de cocaină. Drogurile erau ascunse în capitonajul unui autoturism la volanul căruia se afla un bărbat.

Ulterior, poliţiştii au făcut patru percheziţii domiciliare, în judeţele Olt şi Gorj, într-unul dintre imobile fiind descoperite trei pistoale cu glonţ şi 59 de cartuşe, toate deţinute ilegal.

Bărbatul ar fi introdus drogurile în ţară în acest an şi avea intenţia să le vândă. El a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind prezentat apoi Tribunalului Dolj, care a decis arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. De asemenea, la activităţi au participat şi poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj.

Potrivit DIICOT, în perioada 2018 – 2020, inculpatul a desfăşurat activităţi de trafic de droguri de mare risc, în special cocaină, pe raza judeţelor Olt şi Dolj, droguri pe care le comercializa la preţul de 100 euro gramul.

Potrivit DIICOT şi IGPR, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Craiova au efectuat o acţiune de prindere în flagrant a inculpatului, pe raza oraşului Filiaşi, în timp ce se întorcea din Olanda, având ascunsă în capitonajul autoturismului cantitatea de aproximativ 400 de grame de cocaină.

Ultima oră
22:11 - Radu Țincu: Autoritățile europene, îngrijorate de riscul ca pandemia să evolueze din România și în Europa. Țara noastră riscă să genereze o nouă variantă virală. OMS va propune restricții (VIDEO)
21:44 - Radu Țincu: E vaccinată 47% din populația lumii și nu s-a întâmplat nimic cu nimeni / Când un medic spune că vaccinarea nu e soluția, deși a fost aprobată de toate forurile internaționale, trebuie își piardă calitatea de medic (VIDEO)
21:25 - Daniel Coriu: Am ajuns la o situație dramatică prin nevaccinare, dar și din cauza unor medici iresponsabili care au transmis mesaje greșite / Am propus încă din iulie la Ministerul Sănătății certificatul verde pentru medici (VIDEO)
21:03 - Președintele Colegiului Medicilor: OMS trimite o delegație în România să înțeleagă ce se întâmplă. Nu mai putem face față cazurilor noi și avem un număr enorm de decese evitabile
20:40 - Guvernul Dacian Cioloș și-a stabilit componența. Cum arată lista de miniștri cu care va merge USR în Parlament
20:36 - Dezastru în sudul Indiei din cauza inundațiilor: Zeci de persoane au murit sau sunt date dispărute, iar viiturile și alunecările de teren au devastat comunitățile din regiune (VIDEO)
20:06 - O scriitoare spaniolă de succes era de fapt… trei bărbați. Aceștia au ieșit din anonimat după ce au câștigat un premiu literar de un milion de euro
19:37 - 41.566 de persoane vaccinate în ultimele 24 de ore, dintre care 22.629 cu prima doză. România ar putea trece luni de 6 milioane de persoane vaccinate cu măcar o doză
19:20 - Ea este concurenta căreia Carla`s Dreams i-a promis 100.000 de euro!
18:31 - Octavian Berceanu: Garda de Mediu, o instituție normală în contextul politic românesc, în care angajaților le era frică să vorbească. Controalele direcționate politic, cea mai mare presiune pe care o aveau (VIDEO)