Dolj: Fetiță de 9 ani, violată de concubinul mamei. Bărbat a fost reţinut (VIDEO)

Dolj: Fetiță de 9 ani, violată de concubinul mamei. Bărbat a fost reţinut (VIDEO)
Captură Video B1 TV

Caz șocant într-o localitate din Dolj. O fetiță în vârstă de 9 ani a fost violată de concubinul mamei sale și amenințată să nu spună nimic. Chiar și așa, fata a povestit familiei ororile la care a fost supusă, iar bărbatul a ajuns pe mâna polițiștilor și urmează să răspundă în fața legii pentru faptele săvârșite.

Fetiță violată de concubinul mamei

Coșmarul fetiței în vârstă de 9 ani ar fi început în seara de 23 iulie, când mama sa era plecată. Profitând de absența femeii, bărbatul a agresat-o sexual pe micuță, pe care a și amenințat-o sa nu spună nimic. Însă copila și-a făcut curaj și le-a povestit mamei și bunicii sale prin ce a trecut, informează B1 TV în cadrul Știrilor prezentate de Luiza Cergan.

Nu a durat mult, iar femeia a sesizat poliția.

„La data de 2 august a.c., poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Breasta au fost sesizaţi de o femeie de 33 de ani, din comuna Breasta, cu privire la faptul că concubinul acesteia ar fi violat-o pe fiica sa, în vârstă de 9 ani, din aceeaşi localitate”.

Violatorul, reținut

La scurt timp după sesizare, mai multe echipaje de poliție s-au deplasat la fața locului. Odată ajunși acolo, agenții l-au reținut pe concubinul femeii.

„Bărbatul a fost condus la sediul poliţiei pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat de poliţişti, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Dolj. În cursul acestei zile, cel în cauză va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă”.

Fapta pe care a săvârșit-o bărbatul a ajuns rapid și la urechile apropiaților, care se declară uimiți:

„Nu-l credeam în stare de așa ceva. Nici nu mai știam ce să scoatem pe gură”.
„Vai și amar de capul lui de nenorocit”.
„De doi ani de zile,de trei ani de când era cu ea nu era așa agresiv”.

Fetița se află acum în grija direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, alături de cei patru frați ai săi.

Urmăriți B1TV.ro și pe