Dolj. Primar PSD, reclamat la Parchet după ce a lovit un membru ACL: „Am buza spartă, am fost lovit și înjurat” (VIDEO)

Dolj. Primar PSD, reclamat la Parchet după ce a lovit un membru ACL: „Am buza spartă, am fost lovit și înjurat” (VIDEO)

Campanie electorală după legea pumnului. Un membru PNL din Dolj a fost lovit cu pumnul în faţă de primarul comunei Leu. N-au lipsit nici înjurăturile strigate în plină stradă. Scandalul a pornit după ce social democraţii au găsit câteva afişe electorale rupte în comună. Totul a degenerat când echipele de campanie ale PSD şi ACL s-au întâlnit în plină stradă.

Enervat că o parte din afişele electorale ale PSD-ului au fost găsite rupte, primarul Iulian Cristescu a sărit la bătaie. Victimă i-a căzut Isidor Raducea, membru PNL. Pus în faţa imaginilor surprinse în timpul scandalului iscat în plină stradă, primarul PSD nu recunoaşte nimic.

„Nu l-am lovit pe acest om, da? Mai uitați-vă o dată. Stați, că nu se poate așa ceva!”, a explicat primarul Iulian Cristescu.

Nu doar că nu-şi recunoaşte fapta, dar primarul încearcă să-i convingă pe jurnalişti că el e cel care de fapt a salvat victima de furia localnicilor nemulţumiţi că liberalul ar fi rupt afişele PSD.

Varianta victimei e însă cu totul alta.

„Împărțeam pliante și calendare. Au apărut 5 mașini, 20 persoane agresive au început să înjure, să îmbrâncească. Am primit niste pumni în coaste de la Voicu Marcel, care e angajat la apă în comuna Leu. La doua minute a apărut și domnul primar Cristescu Iulian. A început să înjure și dânsul. În îmbulzeală eram ținut de mână, primarul l-a împins pe polițist și m-a lovit cu pumnul în față. Am buza spartă deasupra, am fost lovit în gură, cum se vede și în imagini. Pe mână am vânătaie destul de mare”, a povestit liberalul Isidor Răducea.

Poliţiştii au întocmit deja un dosar de cercetare penală, urmând ca Parchetul să ia o decizie în acest caz. Pe numele primarului există de altfel mai multe plângeri formulate de localnici în care e acuzat de jigniri şi violenţe.

Campanie electorală după legea pumnului

Ultima oră
23:57 - PSD a inițiat un proiect pentru depolitizarea CCR. Marcel Ciolacu: Am depus tot noi reforma promisă de USR și Dan Barna
23:55 - O tânără, condamnată în Franța pentru că a falsificat 20 de certificate pentru COVID-19
23:53 - WhatsApp, noi funcții. Cum vrea compania să facă bani de pe urma utilizatorilor și ce impact are asupra intimității
23:24 - Cseke Attila: Nu o să ne întoarcem la situația în care marea majoritate a activităților au fost închise. Acum există o anumită predictibilitate (VIDEO)
23:10 - Ludovic Orban: Chiar în varianta în care Cîțu câștigă Congresul, nu va mai rezista foarte mult în funcția de prim-ministru
23:05 - Povestea orașului din Ungaria, unde dansul tango a fost interzis timp de 100 de ani
22:57 - Marcel Ciolacu: O să vedeți ce se pupă Dan Barna și Florin Cîțu după ce trec congresele. Ați văzut câine plecând de la măcelărie!? / Le cerem de fiecare dată să treacă „Fără penali în funcții publice”
22:44 - Florin Cîțu, despre înțelegerile cu Ludovic Orban: „S-a spus doar atât, că dacă voi candida la președinția PNL mă va contracandida”
22:32 - Președintele Klaus Iohannis, discuție cu secretarul general al OIF despre colaborarea în domenii precum educația și cercetarea
22:29 - Ludovic Orban: Președintele României nu poate constituțional și nici moral să manifeste parti-pris pentru un candidat sau altul. Ar genera efecte profund nocive atât în PNL, cât și în opinia publică