Mobilizare exemplară în cazul bătrânului BĂTUT CRUNT de doi tineri din Brașov. Un medic a strâns bani din donații pentru ajutorarea sa: „Oameni!” (FOTO, VIDEO)

Mobilizare exemplară în cazul bătrânului BĂTUT CRUNT de doi tineri din Brașov. Un medic a strâns bani din donații pentru ajutorarea sa: Oameni!” (FOTO, VIDEO)

Cazul bătrânului din Brașov bătut de doi tineri l-a impresionat peste măsură pe un medic bucureștean. Vasi Rădulescu a anunțat pe o rețea de socializare că a strâns aproape 20.000 de lei din donații pentru ajutorarea bărbatul de 66 de ani.

”Am vorbit cu purtătorul de cuvânt al spitalului. Are traumatisme faciale, o mică fractură cervicală, este încă foarte marcat de tot ce i s-a întâmplat, dar starea în rest e bună.
Nu are acte. Cei de asistența socială au început demersurile să îi facă acte provizorii, apoi va apărea și un cont bancar. E din Focșani și lucra cu ziua în Brașov. Stătea undeva la marginea orașului, în condiții grele. Nu are locuință.
Cei de la Spitalul Județean Brașov se ocupă IMPECABIL de dumnealui. Urmează să facă iar ecografii și RMN. Îl vor ține până după Paști, chiar dacă medical pare totul bine. Îl țin ca să fie liniștit, să doarmă bine, să aibă mâncare. Oameni!”, scrie Vasi Rădulescu pe Facebook.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.