Dorel a lovit din nou, însă de această dată în tiroliana de 30.000 de euro din Mamaia pe care a distrus-o complet (VIDEO)

Dorel a lovit din nou, însă de această dată în tiroliana de 30.000 de euro din Mamaia pe care a distrus-o complet (VIDEO)
Foto: ziuaconstanta.ro

Dorel a lovit din nou. De această dată în tiroliana de pe plaja Modern din Mamaia, pe care a distrus-o complet. „Un accident”, după cum descrie managerul de proiect. Tiroliana era cea mai mare din România, iar pentru amenajarea ei, proprietarul cheltuise aproximativ 30.000 de euro, informează B1 TV.

Şoferul unui excavator, care lucra la extinderea suprafeţei de nisip, a agăţat cablul metalic şi şi-a continuat drumul smulgând pur şi simplu tiroliana. Excavatorul avea 30 de tone şi peste 10 metri înălțime.

Cablul de la tiroliană era suspendat la 8 metri și avea o lungime de 340 de metri.

Un utilaj de mare gabarit care a acroșat cablul tirolienei, acest lucru ducând la afectarea punctului superior al acesteia. Stâlpul care susținea tiroliana a fost afectat, s-a îndoit, iar cablul și celelalte elemente au fost supratensionate în momentul respectiv, deci au fost afectate”

Managerul de la firma care se ocupă de lucrările de extindere a plajei spune că a fost vorba de „un accident”.

„Cablul tirolienei trece trece foarte aproape de suprafața șantierului unde se efectuează înnisiparea. A fost pur și simplu un accident. Am luat legătura cu proprietarul tirolienei, am ajuns la o înțelegere amiabilă în ce privește refacerea tirolienei”, a declarat acesta.

Cu două zile înainte de incident, proprietarii au decis să închidă tiroliana, astfel că nu au existat victime, ci doar pagube materiale.

Dorel a lovit din nou, însă de această dată în tiroliana de 30.000 de euro din Mamaia