Dorin Chioțea, concediat chiar de Crăciun: Fostul prezentator de la RealitateaTV a fost informat de încetarea contractului prin poștă

Dorin Chioțea, concediat chiar de Crăciun: Fostul prezentator de la RealitateaTV a fost informat de încetarea contractului prin poștă

Dorin Chioțea a primit un "cadou" neașteptat de Crăciun. Fostul prezentator de la RealitateaTV a fost informat prin poștă că este concediat începând cu ziua de 24 decembrie. Această decizie a conducerii vine ca urmare a faptului că Dorin Chioțea a lăudat transmisia paradei de 1 decembrie făcută de Antena3.

Anunțul concedierii a fost făcut chiar de Dorin Chioțea într-un mesaj postat pe Facebook:

"Alaltăieri a fost zi cu Moș Crăciun și cu cadouri la Realitatea TV. Să fie primite, să se bucure de ele toată lumea. De azi însă intră în vigoare concedierea mea, un cadou pe care consultantul politic, cenzorul-executiv-șef și o don'șoară-zbir care se crede buricul pământului mi l-au făcut cu larghețe. N-au avut curajul minim să-mi spună în față, mi-au trimis notificarea prin poștă. "Vina" o cunoașteți: aș fi jignit coechipierii apreciind aici transmisia (apolitică) impecabilă a Antenei 3 de la Parada de 1 Decembrie. Asta e libertatea de exprimare în 2016. Vedeta postului și-a bălăcărit colegii live, i-a lăudat în direct pe concurenți și aceiași deontologi care m-au executat pe mine se fac că nu văd și nu aud; trăiască ipocrizia!

Dar Ajunul e despre iertare și despre speranță, nu are rost să vorbim despre monștrii sacri care au prăbușit ecranul de știri în hăul audiențelor.

Vă doresc tuturor să găsiți fericirea și să o păstrați!"

Urmăriți B1TV.ro și pe