Dosarul Șerban Huidu: Una dintre părți a cerut informații suplimentare în privința unei expertize

Dosarul Șerban Huidu: Una dintre părți a cerut informații suplimentare în privința unei expertize
Foto: libertatea.ro

Dosarul privind accidentul provocat de fostul realizator de televiziune Şerban Huidu se află în fază avansată de soluţionare, însă una dintre părţile din dosar a cerut Institutului de Expertize Criminalistice lămuriri suplimentare în legătură cu una dintre concluziile expertizei.

Expertul parte, desemnat în cauză de către una din părţi a solicitat lămuriri suplimentare în raport de concluziile conform cărora ,, autoturismul nu a derapat”. Astfel, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, au transmis Institutului de Expertize Criminalistice, solicitarea prin care expertul parte, a cerut lămuriri suplimentare în legătură cu împrejurările producerii accidentului rutier, având în vedere concluziile din expertiză, potrivit cărora ,,autoturismul nu a derapat,,. Urmează ca Institutul de Expertize Criminalistice să formuleze punctul de vedere în raport cu precizările solicitate, într-un termen rezonabil„, se arată într-un comunicat al Ministerului Public.

Urmărirea penală faţă de realizatorul TV Şerban Huidu a fost începută în 18 octombrie 2011 de procurorii Parchetului Judecătoriei Braşov. Fostul realizator TV este acuzat de uciderea din culpă a trei persoane după ce, în 16 octombrie 2011, în timp ce mergea pe DN1 spre Braşov, la ieşirea din localitatea Timişul de Sus – într-o zonă în care sunt curbe şi viteza legală este de 50 de kilometri la oră – a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit o Dacia Logan în care se aflau cele trei victime.

Ultima oră
21:19 - Virgil Popescu: Europa e dependentă mult de gazul rusesc. La fel și noi în perioada de iarnă. Dacă se întâmplă ceva în Ucraina, va fi afectată întreaga Europă. Avem diferite scenarii în calcul și știm ce avem de făcut (VIDEO)
21:14 - Vladimir Putin a trecut la nivelul următor. Rusia, China și Iran vor desfășura manevre navale comune
20:44 - Criza facturilor | Virgil Popescu: Vom pune în lege obligativitatea furnizorilor de a nu debranșa, de a reface facturile întocmite eronat și de a nu percepe penalități / Nimeni nu rămâne cu banii dați și nerecuperați (VIDEO)
20:30 - De ce au explodat prețurile facturilor la energie. V. Popescu, ministrul Energiei: „Eu cred că nu a fost incompetență” (VIDEO)
20:22 - Kim Jong-un face angajări. Condiții extrem de stricte pentru bodyguarzi
20:12 - Ministrul Energiei a anunțat noile măsuri în criza facturilor la electricitate și gaze naturale. Explicațiile lui Virgil Popescu (VIDEO)
19:41 - Andreea Bălan vrea să-și cumpere apartament în Dubai. Cum arată locuința pe care a pus ochii. „Investiția ar fi ceva, dar se poate plăti în rate, în 2 ani” (VIDEO, GALERIE FOTO)
19:23 - Cătălin Zmărăndescu (Survivor), criticat și de fiul său: „Eu v-am spus despre caracterul său. Și-a dat cu tesla-n cap” (VIDEO)
19:17 - Nicolae Ciucă, acuzat de plagiat | Emilia Șercan: Ponta a invocat aceeași scuză și a rămas fără titlul de doctor / În universitățile militare impostura a fost încurajată / Sistemul a reacționat la dezvăluiri, blocând accesul la teze (VIDEO)
18:38 - Simona Halep şi-a aflat adversara din turul 2 de la Australian Open 2022. E o sportivă care a fost prinsă dopată în urmă cu trei ani