Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare

Draga Olteanu Matei, înmormântată duminică, cu onoruri militare
Sursa Foto: Facebook/ Costel Ionita

Draga Olteanu Matei a fost înmormântată, duminică, cu onoruri militare, la Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ. Slujba religioasă a început la ora 12:00, la Biserica Sf.Ioan Domnesc, iar înmormântarea, la ora 15:30,la Cimitirul Eternitatea din Piatra Neamţ.Colegii de scenă și cei care au îndrăgit-o, au venit vineri și sâmbătă la Cinema Dacia „Mon amour” din Piatra Neamț, pentru a-și lua adio.

Draga Olteanu Matei, înmormântată alături de soțul ei

ActriţaDraga Olteanu Mateis-a stins din viațăîn cursul nopţii de 17 spre 18 noiembrie 2020, la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, la vârsta de 87 de ani și va fi înmormântată duminică în Cimitirul „Eternitatea” din Piatra Neamţ, alături de soţul ei.

Îndrăgita actriță a ajuns la spital din cauza unei hemoragii digestive. Draga Olteanu Mateia fost internatăpe 13 noiembrie la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, după ce a fost transferată de la Spitalul Judeţean Piatra Neamţ, din cauza unei hemoragii digestive.

Şefa UPU SMURD Iaşi Diana Cimpoeşu a declarat că, în pofida eforturilor echipei medicale, starea actriţei s-a degradat, ea având multiple afecţiuni.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi.

Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl avem”, au anunțatreprezentații Spitalului Sfântul Spiridon din Iaşi.

Ultima oră
23:57 - Afganistan: Talibanii au ucis patru bărbați şi le-au atârnat cadavrele în public. „Aceasta este pedeapsa pentru răpire”
23:36 - Cristian Tudor Popescu: La congresul PNL a fost reales Klaus Iohannis
23:19 - Marcel Ciolacu: Iohannis nu depășește nivelul de președinte al PNL. Congresul liberalilor, o rușine națională / Condițiile în care PSD va vota moțiunea de cenzură depusă de USR PLUS și AUR
22:56 - Florin Cîțu admite că are nemulțumiri față de unii miniștri / „S-ar putea să fie și profesioniști pentru unele ministere, din afara politicii”
22:40 - CNCAV: 16.734 de persoane, vaccinate anti-COVID-19 în ultima zi. Datele complete
22:23 - Lucian Bode: Nu USR PLUS stabilește premierul pe care-l dă PNL / Ce spune ministrul despre șansele revenirii USR PLUS în coaliția de guvernare (VIDEO)
21:50 - Vaslui: Copil de 5 ani, în stare gravă după ce s-a intoxicat cu o soluţie pentru deparazitarea oilor
21:41 - Dan Vîlceanu: Mai bine guvern minoritar decât o coaliție în care să nu fac absolut nimic / Cum vede ministrul funcționarea unui astfel de guvern fără a fi „ținut în brațe” de PSD (VIDEO)
21:14 - Florin Cîțu: De la 1 ianuarie şi pensii, şi alocaţii, toate cresc. Și salariul minim. Așa trebuie să se obişnuiască românii
20:49 - Rareș Bogdan: Pentru noi, opțiunea numărul 1 e USR PLUS. Cred că liderii USR vor discuta cu noi după congresul lor, căci înainte le va fi greu să recunoscă / Un guvern minoritar nu poate rezolva toate problemele (VIDEO)