Dramă pentru o familie din Botoșani: Casa le-a fost incendiată în timp ce dormeau

Dramă pentru o familie din Botoșani: Casa le-a fost incendiată în timp ce dormeau
Foto: desteptarea.ro

Acoperișul casei unei familii din Botoșani a fost incendiat în mod intenționat. Cazul șocant a avut loc, sâmbătă noape, în timp ce toţi membrii familiei dormeau, potrivit adevarul.ro.

La miezul nopţii însă membrii familiei s-au trezit din cauza fumului și au constatat cu groază că nu mai au acoperiș deasupra capului.

La fața locului au ajuns două echipaje ale gărzii de intervenţie de la Săveni, care s-au chinuit mai bine de trei ore să stingă flăcările care au reuşit să cuprindă acoperişul şi o cameră, dar a fost stins înainte de a mistui întreaga casă.

În urma primelor investigaţii s-a constatat că de fapt focul a fost pus pe acoperiş de persoane necunoscute. Polițiștii fac investigații în acest caz.

Ultima oră
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)
15:25 - Președintele Klaus Iohannis l-a decorat pe Markó Béla, în semn de apreciere pentru contribuţia sa excepţională închinată culturii scrise în limba maghiar
15:13 - Florin Cîțu: Dacă moțiunea a USR PLUS și AUR nu este respinsă, o vom ataca din nou la Curtea Constituțională și veți vedea că vom avea dreptate (VIDEO)
15:11 - Will Smith a anunțat că el și soția sa au renunțat la practicarea monogamiei: “Jada nu a crezut niciodată într-o căsătorie convențională”
15:00 - Dan Barna: Oricât se va strădui DLAF, aflată în subordinea premierului, să taie în segmente verificarea activității mele pentru a plasa știri negative la fiecare moment politic sau electoral important, Florin Cîțu tot nu va recâștiga sprijinul USR PLUS
14:52 - Creare-magazinonline.ro – solutia perfecta pentru realizare magazin online si creare solutii eCommerce
14:48 - Acum, ca s-a lansat aplicatia de amanet online, scapi de griji simplu și rapid!
14:46 - Prima declarație a Alinei Eremia, după ce s-a infectat cu COVID-19: „Aveam sistemul imunitar slăbit”
14:40 - Lista localităților cu incidență mai mare de 3 a fost actualizată. Peste 100 de orașe din România, în scenariul roșu