Drama unei românce a șocat Marea Britanie! A ajuns subiect de film după ce a fost răpită și folosită ca sclavă sexuală

Drama unei românce a șocat Marea Britanie! A ajuns subiect de film după ce a fost  răpită și folosită ca sclavă sexuală

Cazul unei tinere din România, răpită în Londra şi obligată să se prostitueze în Irlanda a ajuns subiect de film în Marea Britanie. BBC a difuzat filmul „Doing Money“, ecranizarea unui caz cutremurător, în care personajul principal este interpretat de actriţa Anca Dumitra.

Documentarul face parte din seria de filme „Why Slavery?“, ce are ca temă sclavia sexuală din Marea Britanie modernă, scrie adevarul.ro.

Filmul regizat de Lynsey Miller spune povestea româncăi răpită în plină zi de pe o stradă din Londra și folosită ca sclavă sexuală.

După ce a fost salvată, Ana şi-a spus povestea şi a ajutat la adoptarea, în 2015, la adoptarea unei legi privind traficul şi exploatarea umană, prima lege împotriva sclaviei în Marea Britanie din ultimii 200 de ani. Numai anul trecut, la nivel global, aproape cinci milioane de fete şi femei au fost exploatate sexual fără voia lor.

Actrița Anca Dumitru, cea care dă viață personajului principal din documentar,a devenit celebră în România graţie portretizării personajului Geanina din serialul „Las Fierbinţi“.

Tags: