Drumarii se confruntă cu ninsori abundente pe Transalpina

Drumarii se confruntă cu ninsori abundente pe Transalpina
Foto simbol: Pixabay

Iarna a pus stăpânire pe  munți. Pe Transalpina, la Rânca, ninge încontinuu. Drumarii lucrează non-stop.

Dezastru în zone montane

Pe Transalpina, ninge ca în povești. Serviciile speciale intervin cu mai multe utilaje. Drumarii reușesc cu greu să facă fața ninsorilor abundente.

Specialiștii s-au mobilizat ca să curețe drumurile înzăpezite. Primăriile din Baia de Fier și Novaci au pregătit utilaje de mare capacitate că să care zăpada de pe străduțele lăturalnice.

Proprietarii cabanelor s-au apucat să curețe acoperișurile pensiunilor, pentru că stratul de omăt devine tot mai greu.

Cod galben de precipitații abundente

Potrivit meteorologilor citați de Pro Tv, ninsorile vor continua până seară. Miercuri ar trebui să expire codul galben de precipitații abundente.

Avertizarea meteo, intrată în vigoare luni dimineață, este valabilă până la ora 18 pentru zona montană, şi pentru o mare parte din Transilvania şi Moldova.

Ultima oră
23:11 - Marilen Pirtea: Trendul viitorului nu știu dacă ar fi revenirea la reglementarea pieței de energie. ANRE a dormit în toată această perioadă (VIDEO)
23:02 - Lucian Viziru a primit diagnosticul din partea medicilor. Ce s-a descoperit la RMN (VIDEO)
22:51 - Cadourile pentru profesori stârnesc discuții aprinse. Cum se apără un dascăl: „Noi dacă primim o atenţie e mită? Dar doctorii că primesc PENTRU ORICE bani în buzunar, cum se numeşte?” (FOTO)
22:51 - O scrisoare adresată unei adolescente a ajuns la destinație 50 de ani mai târziu. „Am crezut că cineva îmi face o glumă”
22:50 - UPDATE: Un bărbat a fost găsit mort pe carosabil, lângă Cernica. Victima ar fi un migrant care se ascundea sub un TIR
22:32 - Bogdan Aurescu: Nu văd nicio problemă ca Federația Rusă sau oricine altcineva să viziteze baza de la Deveselu, dar atunci și noi, Aliații, avem dreptul să cerem să vizităm, de exemplu, baze de rachete din Rusia
22:19 - Milionarul Sebastian Dobrincu reacționează după ce Mimi a vorbit despre despărțirea lor: Nu este o victimă
22:15 - Scandalul dintre președintele și premierul croat continuă: „Este o ruşine, este scandalos, subminează prestigiul şi credibilitatea Croaţiei”
22:04 - Ministrul Cadariu, despre ajutorul pentru antreprenorii din HoReCa: Toți beneficiarii vor fi plătiți până la sfârșitul lunii ianuarie
21:54 - Centrele de testare gratuită din spitale vor funcționa, de săptămâna viitoare, doar în weekend. Anunțul lui Alexandru Rafila (VIDEO)