E OFICIAL! A căzut PRIMUL CAP în scandalul POLIŢISTULUI-PEDOFIL! ESTE DEMITEREA MOMENTULUI în România (VIDEO)

E OFICIAL! A căzut PRIMUL CAP în scandalul POLIŢISTULUI-PEDOFIL! ESTE DEMITEREA MOMENTULUI în România (VIDEO)

Rene Emanuel Vornicu, şeful Serviciului Supraveghere Rutieră, din cadrul Brigada Poliției Rutiere a fost demis din funcţie ca urmare a scandalului poliţistului-pedofil.

Acesta era chiar şeful agentului Eugen Stan care a fost reţinut luni după ce a abuzat doi minori într-un lift al unui bloc din Drumul Taberei.

De asemenea, Poliţia Română a anunţat că a sesizat Parchetul General privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză.

În plus, vor fi cercetaţi disciplinar şi toţi şefii de tură care au avut legătură cu modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

E OFICIAL! A căzut PRIMUL CAP în scandalul POLIŢISTULUI-PEDOFIL! ESTE DEMITEREA MOMENTULUI în România

#DIRECT_ONE_eo94ga#

Redăm mai jos integral comunicat de presă al Poliţiei Române:

Urmare a concluziilor preliminare rezultate în urma verificărilor dispuse de șeful Poliției Române la Brigada Rutieră București s-au dispus următoarele:

  1. Eliberarea din funcție a comisarului șef de poliție Vornicu Emanuel Rene, șef Serviciu Supraveghere Rutieră Sectoarele 1,2,6 din cadrul Brigăzii Rutiere, până la clarificarea situației de fapt;
  1. Informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție în vederea inițierii unei analize privind modul de instrumentare a lucrărilor penale în care este cercetat cel în cauză, iar, în funcție de rezultatul acesteia, dispunerea de măsuri legale;
  1. Cercetarea disciplinară a șefilor de schimb privind modul de instruire la intrarea în serviciu a polițiștilor rutieri, precum și a psihologului unității cu privire la activitatea desfășurată.

Precizăm că verificările sunt în desfășurare, pentru a se clarifica întreaga situație de fapt, iar rezultatele vor fi aduse la cunoștința opiniei publice.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
23:47 - Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express 2023! Premiul încasat de cei doi după ce au parcurs „Drumul Aurului”
23:28 - Netanyahu l-a demis pe ministrul apărării, primul membru de top din partidul premierului israelian care a cerut oprirea reformei judiciare
23:10 - Alina Mungiu-Pippidi: Mă îndoiesc că generalul Ciucă există. Ar fi un total dezastru electoral să fie candidatul PNL la prezidențiale. Liberalii se scufundă și pentru că sunt lipsiți de orice fel de lideri (VIDEO)
22:46 - Un magazin complet digitalizat, în teste la Carrefour: „Clienții pot face cumpărăturile în 20 de secunde”
22:29 - Alina Mungiu-Pippidi: De la început, Iohannis a așteptat să i se spună de la Bruxelles ce să facă în majoritatea problemelor de politică externă (VIDEO)
22:07 - Marcel Ciolacu: PNL nu e prea confortabil în acest moment în sondajele de opinie
21:39 - Rapidistele exultă după calificarea în sferturile Ligii Campionilor: „A fost în top 3 cele mai nebune jocuri din carieră” / „Satisfacția este enormă” / „Vreau ca atât noi, cât și CSM București să ajungem în Final Four”
21:13 - Sorana Cîrstea e în optimi la Miami! Românca a reușit un nou meci mare și și-a egalat cel mai bun rezultat la turneul WTA 1000 din SUA
21:06 - Marcel Ciolacu: Aș vrea o tendință mai mare către acest patriotism economic în viitorul program de guvernare / O să venim cu o schemă de încurajare a producției de produse alimentare în România
20:39 - Expert antidrog: Traficul și consumul de droguri se împletesc cu alte fenomene infracționale grave și prezintă un pericol pentru societate / În ultimii ani, au venit intens părinții către organele de aplicare a legii (VIDEO)