Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum să creezi compatibilitate cu locuința ta

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: Cum să creezi compatibilitate cu locuința ta
Horoscop Alina Bădic pentru zodia Leu 2022. Moment decisiv pentru aceşti nativi la începutul lunii februarie

Alina Bădic și invitații săi din ediția specială de sâmbătă seară a emisiunii „360 de grade” – Eugen Mîrtz și Ingrid Baciu, au discutat despre compatibilitatea cu locuința:

Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic

“Suntem compatibili cu locuința noastră? Cât de important este să fim compatibili cu locul în care trăim zi de zi, ce reguli încălcăm de cele mai multe ori? Știi care este adevărul din viața ta în prezent, ai identificat corect misiunea ta spirituală, în ce zone ești invitat să schimbi frecvența, știi ce trebuie să începi în acest moment, care este prioritatea ta?”, a spus Alina Bădic la începutul emisiunii.

Citește și: Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic: De ce nu trebuie să ținem oglinzi în camera în care dormim (VIDEO)

Eugen Mîrtz a explicat care sunt elementele de bază pentru a crea armonia cu locul în care ne desfășurăm activitatea de zi cu zi:

“Ar trebui să respecte acel feng shui intuitiv, fără să ai cartea sau manualul, să fii foarte atent și receptiv dacă respectiva încăpere servește scopului, de exemplu, în camera pentru odihnă, trebuie să fie culori liniștitoare și nimic care să te agite, cum ar fi de exemplu un televizor sau să nu avem oglinzi în dormitor.

În camera de zi trebuie să fie culori vii și această cameră trebuie să fie stimulativă, fiecare știe ce culori îl stimulează mai bine iar bucătărie nu este un loc de meditație, este un loc unde trebuie să avem pofte de viață și acolo trebuie să avem culorile cele mai vii, chiar culori aprinse. Să n u uităm că în bucătăriile de la țară, totdeauna era un foc care ardea aproape tot timpul.

În rest pentru oamenii care nu au cunoștințe de specialitate mai sunt și aceste aspecte care se clarifică pe parcurs. Persoana care locuiește în acel spațiu începe să își dea seama dacă în hol se împiedică mereu de un anumit obiect…”.

Urmăriți B1TV.ro și pe