Edward Maya, câștigător Billboard, a cântat live "Stereo Love" la "Razii de Noapte" (VIDEO)

Edward Maya, câștigător Billboard, a cântat live "Stereo Love" la "Razii de Noapte" (VIDEO)

DJ-ul român care a câștigat recent un premiu la Premiile Muzicale Billboard, Edward Maya a venit la emisiunea Razii de Noapte, miercuri, însoțit de vocea din piesa premiată, cântăreața Vika Jigulina. Melodia „Stereo love” a câștigat Top Dance Song Award în competiție cu artiști de primă mărime a muzicii dance cum ar fi Lady Gaga, La Roux sau Yolanda Be Cool.

„Stereo Love” melodia românească care a cucerit America

Embed: " />

Artiștii au povestit Razilor că premiul primit este „o medalie de aur” o onoare foarte mare, pentru primii români care intră în topul principal Billboard, în care a stabilit și un record, 52 de săptămâni în top.

Edward Maya: Premiul Billboard este o medalie de aur

Embed: " />

Edward a explicat că este cel mai greu să te lansezi în România, pentru că românii nu au încredere în produsele lor.

Edward Maya: Este cel mai greu să te lansezi în România

Embed: " />

Artistul a făcut o demonstrație live și a cântat la acordeon, acompaniat de band-ul emisiunii tema muzicală a cântecului.

Edward cântă LIVE, la Razii de Noapte

Embed: " />

Vika a dezvăluit că deși vine din Republica Moldova nu este româncă și rusoaică,  mama ei fiind repartizată în Republica Moldova.

Vika Jigulina, nici româncă, nici moldoveancă: Sunt rusoaică

Embed: " />
Tags:
Ultima oră
17:27 - Ioana Mihăilă explică cum s-a pregătit MS pentru valul patru: Creșterea numărului de paturi ATI/TI reprezintă punerea în aplicare a planului pregătit de Ministerul Sănătății
17:25 - Ludovic Orban: Joaca de-a politica trebuie să se termine! Cine poartă răspunderi pentru această criză gravă trebuie să și le asume și să acționeze în consecință. După 25 septembrie, PNL are capacitatea să pună punct crizei (VIDEO)
17:08 - Echipa Orban, apel pentru soluționarea crizei politice. Ionel Dancă: Ludovic Orban, cel care poate face majoritatea parlamentară. Respingem orice fel de colaborare cu PSD (VIDEO)
17:03 - Schimbări la înmatricularea și radierea mașinilor. Detaliul pe care toți șoferii trebuie să îl știe
16:39 - Lista celor 234 de localități în care incidența e de cel puțin 3 la mie (DOCUMENT)
16:31 - 2.468 de școli vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile. Anunțul medicului Valeriu Gheorghiță
16:29 - Florin Cîțu: Octavian Berceanu a fost numit politic la Garda de Mediu și nu l-am demis eu, de fapt i-a fost retras sprijinul politic atunci când USR a ieșit de la guvernare
16:17 - Marcel Ciolacu: Bilanțul negru de astăzi, cu 120 de morți de COVID, 990 de bolnavi la ATI și aproape 6.800 de cazuri este doar începutul
16:16 - Florin Cîțu, declarații contradictorii despre valul 4: „S-ar putea să fie ceva, dar nimic din ceea ce a fost până acum”
16:14 - Valeriu Gheorghiță: Sunt 2.468 de unități de învățământ care vor beneficia de vaccinare cu sprijinul echipelor mobile (VIDEO)