Elena Udrea, „odihnă absolută” în Costa Rica. Cum se simt gemenii și care este starea de sănătate a fostului ministru

Elena Udrea, odihnă absolută în Costa Rica. Cum se simt gemenii și care este starea de sănătate a fostului ministru

Elena Udrea nu s-a prezentat, miecuri, la judecarea dosarului „Gala Bute”. Avocatul fostului ministru a spus că un medic din Costa Rica i-a recomandat clientei sale “odihnă absolută”.

„Depun trei înscrisuri traduse de un traducător autorizat, transmise de Elena Udrea. Primul înscris este din 22 februarie şi prezintă tabloul medical al acesteia. Medicul din Costa Rica face parte din Colegiul Medicilor din această ţară. Al doilea înscris este din 24 februarie. Cel de al treilea este din 13 martie 2018, care centralizează situaţia medicală. Medicul dispune odihnă absolută pentru Elena Udrea. Clienta mea este în imposibilitate obiectivă de a se prezenta. Ea vrea să fie prezentă la audierea martorilor. Solicitarea apărării este de amânare a audierii martorilor la un termen viitor, când domnia sa se va prezenta la proces, dacă starea de sănătate îi va permite”, a spus avocatul, potrivit Agerpres.

Acesta a solicitat în numele Elenei Udrea o amânare în dosarul ”Gala Bute”, în care fostul ministru a primit o condamnare pe fond la șase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită și abuz în serviciu. Procurorii nu au fost însă de acord. (Detalii AICI)

În luna februarie, Elena Udrea a anunţat că este însărcinată şi va avea gemeni. Ea se află în Costa Rica, acolo unde este şi fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.