Elena Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriză că între politicieni și oamenii de afaceri există legături ascunse

Elena Udrea, despre dosarul Microsoft: Nu e o surpriză că între politicieni și oamenii de afaceri există legături ascunse
Foto: B1 TV

Liderul PMP, Elena Udrea, a afirmat, luni, referitor la cazul audierilor din dosarul Microsoft că justiția trebuie să continue și în campania electorală și că nu crede că este o „surpriză” pentru români să afle că între politicieni și oamenii de afaceri există „tot felul de legături ascunse”, relatează Agerpres.

„Justiția trebuie să continue și în campanie electorală, de aceea cred că, așa cum DNA lucrează și în campanie electorală, cred că ÎCCJ putea să dea o decizie și în campanie electorală, indiferent care ar fi fost ea, poate aflam că dl Klaus Iohannis este compatibil și atunci se liniștea toată lumea. (…) Ne-am dorit cu toții de zece ani să avem o justiție puternică și independentă de politic și nu putem să contestăm dreptul justiției, ba dimpotrivă, să funcționeze chiar și atunci când este campanie electorală. (…) Cred că nu există o surpriză pentru cetățenii României să afle că între politicieni și oamenii de afaceri există tot felul de legături ascunse care înseamnă afaceri care se fac împreună”, a declarat Udrea.

Potrivit acesteia, reprezentanții ACL așteaptă „înfricoșați” dosarul EADS și că ei speră să nu apară în campanie.

„Nu-i auziți spunând nimic despre ce se întâmplă în acest moment, pentru că știu foarte bine că nu ei sunt cei care pot ridica piatra. (…) Acolo este o liniște totală în ceea ce privește raportarea la subiectul justiție în timpul campaniei electorale”, a mai declarat președintele PMP.

Candidatul PMP a mai susținut că în dosarul EADS se presupune că sunt implicați foarte mulți dintre cei care reprezintă în acest moment conducerea PNL.