Elena Udrea, vizitată de prietena sa, Ruxandra Dragomir: Cerul plânge pentru că Elena e în arestul Capitalei. Sunt chemați oameni să declare împotriva ei (VIDEO)

Elena Udrea, vizitată de prietena sa, Ruxandra Dragomir: Cerul plânge pentru că Elena e în arestul Capitalei. Sunt chemați oameni să declare împotriva ei (VIDEO)
Foto: B1 TV

Elena Udrea a fost vizitată vineri, în arestul poliției Capitalei, de prietena sa, Ruxandra Dragomir. Vizita acesteia nu trebuie să depășească mai mult de două ore, informează B1 TV.

Acesta a afirmat că cerul plânge pentru că fosta candidată la președinție se află în arest preventiv.

”Am sperat din tot sufletul ca judecătorii să accepte recursul depus de marți”, a spus Ruxandra Dragomir.

La ieșirea de la arestul central al Capitalei, prietena Elenei Udrea a afirmat că a fost o vizită plăcută din punctul ei de vedere. Ruxandra Dragomir a ținut să transmită niște mesaje din partea fostului ministru.

Aceasta a subliniat că Udrea a depus deja contestație împotriva cererii de prelungire a arestului preventiv și a reclamat la CSM faptul că se fac presiuni asupra judecătorilor.

”Sunt deja chemați oameni care să declare împotriva Elenei, se fac presiuni asupra oamenilor”, a declarat Dragomir jurnaliștilor prezenți.

De asemenea, Ruxandra Dragomir a mai spus că fostul ministru cere filmările din timpul confruntărilor cu denunțătorii, ”tocmai ca opinia publică și presa să afle adevărul”.

Îmtrebată ce crede despre cazul Dan Șova, Ruxandra a spus că ”cei care invocă divinitatea, sunt oameni slabi și ar trebui să meargă la biserică zi de zi”.

”Eventual, să fie pusă acolo o găleată cu mit sau o cadă, să se îmăieze în mir”, a declarat aceasta.

Elena Udrea a fost vizitată și de mama sa, care a părăsit sediul arestului poliției, în timp ce Ruxandra Dragomir dădea declarații.

Udrea a fost arestată preventiv în acest dosar pe data de 25 februarie şi este acuzată, printre altele, de luare de mită şi abuz în serviciu.
 
În dosarul „Gala Bute”, Elena Udrea a fost acuzată inițial de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declarații false, inexacte sau incomplete pentru obținerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene, folosire a influenței în scopul obținerii de foloase necuvenite și luare de mită.

Ulterior, DNA a pus-o sub acuzare pentru alte trei infracțiuni de luare de mită.

Ruxandra Dragomir: Cerul plânge că Elena Udrea e în arest

Ruxandra Dragomir: Se fac presiuni asupra judecătorilor în cazul Udrea