Bucureşti: Profesor de la o școală privată, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei eleve

Bucureşti: Profesor de la o școală privată, arestat pentru agresiune sexuală asupra unei eleve

Un profesor de educaţie fizică, în vârstă de 40 de ani, de la școala „Spectrum” din Capitală a fost arestat pentru 30 de zile, pentru că ar fi agresat sexual o elevă de clasa a treia.

Incidentul ar fi avut loc chiar în incinta şcolii, în timpul orei de sport.

Şocant este faptul că fapta pedofilului a ieşit la iveală abia după ce mama a depus plângere la poliţie, deşi incidentul era cunoscut de reprezentanţii unităţii de învăţământ, informează Digi24.

Fetița, în vârstă de 9 ani, nu a spus tot ce s-a întâmplat, dar a refuzat să mai meargă la ora de educație fizică, însă învățătoarea a sesizat atunci conducerea școlii, dar profesorul nu a pățit nimic până când mama copilei nu a mers la poliție și a depus plângere.

Conducerea şcolii colaborează acum cu autorităţiile şi a anunţat că au încetat colaborarea cu profesorul arestat.

Ultima oră
16:30 - Florin Cîțu: Salariul minim pe economie va crește de la 1 ianuarie 2021. Propunerea Guvernului este pentru o creștere brută de aproape 11%
16:25 - Protest în Piața Victoriei: Transportatorii ies în stradă. Ce-i cer premierului Florin Cîțu
16:23 - Secretarul de presă al Departamentului de Stat al SUA a fost testat pozitiv la COVID-19 după ce a participat la Adunarea Generală a ONU
16:20 - „Extraction”, cel mai popular film de pe Netflix. Primul sezon din „Bridgerton”, cel mai popular serial
16:19 - Adriana Pistol (INSP), despre explozia de cazuri COVID din Capitală: Se petrece în fiecare weekend, nu are legătură cu vreun congres sau partid / Am putea depăși 20.000 de infectări/zi în toată țara (VIDEO)
16:16 - Andreea Esca s-a făcut de râs, în direct, la ştirile de la Pro TV. Telespectatorii au crezut că nu aud bine când au observat ce a întrebat prezentatoarea
16:12 - Ședință cu scandal în Parlament. Enervat de întrebările despre gestionarea pandemiei, Raed Arafat a părăsit ședința Comisiei pentru drepturile omului
15:53 - Ludovic Orban: Moțiunea USR PLUS – AUR ar trebui să aibă întâietate / CCR confirmă justețea întregii mele poziții și arată că reprezentanții PSD și, din păcate, PNL din BPR au încălcat Constituția (VIDEO)
15:52 - Ludovic Orban: Florin Cîțu are șanse minime să rămână premier. Vă dați seama ce maestru trebuie să fii să provoci împotriva Guvernului două moțiuni de cenzură (VIDEO)
15:38 - Florin Cîțu: Dacă mai există onoare în România, își va da demisia și președinta Senatului / PNL va rămâne la guvernare până în 2024, iar președintele partidului e propunerea de premier (VIDEO)