Un mare mesaj de la o mare campioană! Elisabeta Lipă, cu ocazia Centenarului: Poporul român să fie unit și veșnic iubitor

Un mare mesaj de la o mare campioană! Elisabeta Lipă, cu ocazia Centenarului: Poporul român să fie unit și veșnic iubitor
sursă foto: libertatea.ro

Elisabeta Lipă, președinta Federației Române de Canotaj și fosta campioană olimpică și mondială, i-a urat poporului român să fie „unit și veșnic iubitor”, cu prilejul Centenarului Marii Uniri, când țara noastră aniversează un secol de la formarea statului unitar național, relatează Agerpres.

„Astăzi, la ceas de Centenar, sufletul meu rostește cu emoție vie și neîncepută, numele sfânt al țării, făcându-i o urare care să rămână peste timp și timpuri: România mea iubită, fie-ți numele glorios de-a pururi, fie-ți poporul unit și veșnic iubitor, fie-ți destinul ales și mereu înalt!”, a afirmat Elisabeta Lipă, una dintre cele mai bune canotoare ale secolului XX, în cadrul unei postări pe Facebook.

Elisabeta Lipă (54 de ani) este una dintre cele mai mari sportive ale noastre, după ce a adunat în palamare nu mai puțin de cinci medalii de aur, două de argint și una de bronz la Jocurile Olimpice, respectiv una de aur, opt de argint și patru de bronz la Mondiale. Totodată, fosta sportivă de top a ocupat și funcția de ministru al Tineretului și Sportului.

„Și, mai presus de orice, fie-ți neamul binecuvântat, poporul de români care te-au iubit și te iubesc, cu munca lor, cu ideile și speranța lor, cu mileniile de credință și de luptă, cu bucuria faptelor de azi, cu visul celor de astăzi și de mâine. Inima românului este însăși Patria sa! La mulți ani, România mea!”, a mai adăugat Elisabeta Lipă, în aceeași postare.