Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazurile a doi bărbați, unul aflat în detenție pentru tâlhărie, iar celălalt pentru înșelăciune (VIDEO)

Emisiunea ”Condamnații” prezintă cazurile a doi bărbați, unul aflat în detenție pentru tâlhărie, iar celălalt pentru înșelăciune (VIDEO)
Foto: B1 TV

Adriana Stoicescu a prezentat în emisiunea ”Condamnații” cazurile a doi bărbați care se află fiecare la a doua condamnare. Unul dintre ei se află acum în detenție pentru tâlhărie, iar celălalt pentru înșelăciune.

Giorgel Dumitru Tudorache are doar 24 de ani și se află deja pentru a doua oară în închisoare. Este din Bicaz și își descrie viața de până acum cu o tristețe unică. Și-a văzut mama doar o dată în viața. Își amintește că în copilărie i-a simțit lipsa, dar viața l-a făcut să nu simtă absolut nimic pentru care care i-a dat viață.

”Am ajuns la închisoare dintr-o greșeală. Am ieșit în parc cu niște prieteni. Am băut, ne-am îmbătat, ne-am luat la bătaie cu cine nu trebuia și am ajuns aici. Acum suferim toți. Asta e în mandatul acesta. Mandatul trecut am fost nevoit să fur. Părinții au divorțat când aveam doi ani, ne-a crescut tata pe mine și pe sora mea și am fost nevoit să fur deoarece stăteam cu sora mea și să o ajut să se ducă la școală și să aibă ce să mănânce era greu pentru noi. Tata era plecat, am rămas singuri într-un apartament și am furat cât am putut. Când am fost prins, am venit și mi-am ispășit pedeapsa. Am ieșit, m-am angajat și am ajuns aci dintr-o prostie. E greu”, povestește tânărul.

”Aveam 13 ani când m-am apucat de furat. Furam fier, cupru, aluminiu, găini, rațe, ca toți care au început să fure, nimicuri. Cu timpul am evoluat, la apartamente. Am furat șase ani înainte să fiu prins. Nu mi-a fost frică pentru că tot timpul am știut unde să mă duc. Nu am fost niciodată prins în fapt”, mai spune Giorgel.

Cătălin Barna are 36 de ani și este coleg de detenție la Vaslui cu Giorgel. Nici el nu este la prima infracțiune. A intrat la închisoare în urmă cu trei ani pentru a doua oară. Este din Onești și a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru înșelăciune.

”Am ajuns aici datorită conjuncturii, afacerilor, lucrurilor pe care le făceam afară. Conjunctura m-a adus aici. Aveam 24 de ani când am fost condamnat prima dată. Atunci am avut aceeași faptă, înșelăciune, dar m-au arestat în baza unui alt mandat, întrucât un om, din cauza unor datorii pe care le avea la mine, nu mi le-a plătit, l-am bătut și am ajuns aici. După aia mi-au venit și celelalte mandate. Am făcut cinci ani și mandatul trecut. Celelate mandate erau tot pentru înșelăciune”, povestește bărbatul.

Condamnații – 11 iulie 2015 – emisiune completă

Urmăriți B1TV.ro și pe