Exces de zel la un hypermarket din Ploiești! O femeie a fost dezbrăcată și percheziționată pentru un produs pe care nu l-a furat

Exces de zel la un hypermarket din Ploiești! O femeie a fost dezbrăcată și percheziționată pentru un produs pe care nu l-a furat
foto: inform.tmforum.org

O femeie din Ploiești a suferit o experiență traumatizantă într-un hypermarket din același oraș. Aceasta a fost dezbrăcată și percheziționată contra voinței sale, pe motiv că ar fi furat un obiect de îngrijire personală din magazin, arată observatorulph.ro.

Problema a pornit în momentul în care femeia s-a răzgândit cu privire la un ruj la care a renunțat în cele din urmă și pe care l-a lăsat pe raft.

Tânăra a fost dusă de agenții de pază într-o încăpere mică din spatele hypermarketului, după ce un agent de securitate i-a verificat bonul de cumpărături. Aceasta a fost pusă să se dezbrace până a rămas în lenjerie intimă pentru a fi percheziționată și i s-au adresat vorbe grele din partea agenților de pază.

În cele din urmă, agenții de pază au ajuns la concluzia că femeia nu a furat nimic. Acesta a fost momentul în care ploieșteanca a cerut să vorbească cu un superior al hypermarketului, însă femeia nu a putut fi înduplecată să nu facă o reclamație.

"În cursul zilei de astăzi (marți) am avut parte de o experiență extrem de neplăcută în magazinul Cora din Ploiești. În urma cumpărăturilor făcute am fost oprită de 2 agenți de pază care, după o verificare sumară a genții m-au condus mai mult forțat într-o încăpere adiacentă unde am fost obligată de agenți să mă dezbrac până la lenjeria intimă, mi s-a umblat în geantă fără acordul meu timp în care mi s-a vorbit urât.

Am fost reținută în aceasta încăpere timp de 40 minute pentru ca în final să se constate ca nu am furat nimic.

Menționez că nu s-a găsit asupra mea niciun obiect în afara celor plătite.

Deasemeni am solicitat sa discut cu un superior. Am avut deosebita neplăcere de a discuta cu o doamna Mihaela Duca care fără să își cearăa minime scuze încerca să îmi spună că în acel magazin camerele video nu sunt poziționate corect și din acest motiv agenții de pază au acționat așa.

Am solicitat să fac o reclamație care a fost înregistrată cu nr 009362 asupra abuzurilor la care am fost supusă. Deasemeni am depus plângere penală la Poliție privind sechestru, percheziție și abuz în serviciu și voi consulta un avocat.

Doresc sa va fac cunoscuta neplăcerea prin care am trecut și sper sa nu mai pățească nimeni trauma pe care eu am trăit-o astăzi în Cora Ploiesti doar pentru simplul fapt ca m-am răzgândit în a cumpăra un produs pe care l-am lăsat în magazin", a mărturisit femeia.