EXCLUSIV // Psihologul criminalist Tudorel Butoi, împotriva introducerii educației sexuale în scoli: „În lipsa unor probleme reale, aceste ONG-uri își creează propriile probleme”

EXCLUSIV // Psihologul criminalist Tudorel Butoi, împotriva introducerii educației sexuale în scoli: „În lipsa unor probleme reale, aceste ONG-uri își creează propriile probleme

Dacă timp de decenii, în Românias-a discutat la nivel politic despre problemele economice, de infrastructură și din justiție, care până în prezent nu au fost ameliorate, un nou subiect captează atenția opiniei publice: introducerea educației sexuale în școli. Vicepremierul Dan Barna și tabăra USR-PLUS sunt cei mai mari susținători ai aceste inițiative, aprobațiîntre timp și de către Sorin Cîmpeanu, ministrul Educației.

Psihologul criminalist Tudorel Butoi, fost șef de laborator în cadrul Poliției Capitalei, se poziționează ferm împotriva controversatei inițiative. Lipsa educației sexuale în rândul copiilor este o problemă falsă, încurajată într-un mod artificial de anumite ONG-uri cu agendă bine definită, crede profesorulButoi.

„Aceste ONG-uri sunt unități absolut necesare,în societățile în care trendurile oamenilor sunt sufocate de către stat. Și atunci vine un ONG, care se pune în fruntea nevoilor acestor oameni și pledează pentru ele. Dai aici este o mare problemă: Păi au ieșit în România pe străzi masele de părinți, de profesori care vor să-i învețe pe copii despreLGBT și nu-i ascultă nimeni, ca să vii în Parlament cu aberațiile acestea? A fost o nevoie socială reală, legată de acest subiect? Sau sunt niște trenduri vremelnice, în care se adună niște amețiți, ca să mai câștige niște bani?!

În lipsa unor probleme reale, aceste ONG-uri își creează propriile probleme. În virtutea dreptului de liberă exprimare, își iau steagurile în mână și încep să bântuie pe străzi”, a declarat Tudorel Butoi pentru B1.ro.

Tudorel Butoi, despre introducerea educației sexuale în școli: „Acești ONG-iști, mulți dintre ei, sunt oameni fără știință de carte”

Interesele economice sunt cele care dictează „trendul”, susține Tudorel Butoi.

„Se iau multe fonduri din afară, din niște țări în care se manifestă aceste trenduri vremelnice, atenție!Acești ONG-iști, mulți dintre ei, sunt oameni fără știință de carte. Ei nu cunosc mecanismele psihologice ale copiilor.Interesele sunt, de fapt, ale unor persoane care vor haos în societate”, a mai transmis psihologul criminalist.

De asemenea, Butoi crede că educația sexuală nu trebuie grăbită, pentru că poate produce consecințe negative.

„În momentul în care copiii învață hedonismul sexual, care este cel mai plăcut, nu-l mai preocupă anumite acitvități specifice vârstei.

Trebuie conștientizat faptul că preocupările sexuale vor fi asimilate progresiv, odată cu maturizarea creierului copilului, nu forțat, prin intermediul programei școlare”, a mai punctat Butoi.

Ultima oră
00:08 - Olivia Steer, ironizată de Dana Rogoz: „A venit din nou acea perioadă specială a anului când port roz și când anunț femeile cât de importantă e prevenția”
23:52 - Ce spune Andreea Esca dacă fiica ei, Alexia Eram, ar avea o relație cu manelistul Tzancă Uraganul
23:48 - Rareș Bogdan: E o rușine că nu reușim să fim furnizori de materie primă, cereale, făină, carne / Economic, Florin Cîțu a făcut lucruri excepționale (VIDEO)
23:15 - Florin Cîţu, întrebat dacă este responsabil de eşecul campaniei de vaccinare: Nu sunt firmă de advertising
23:13 - Rareș Bogdan: Ne bazăm că USR PLUS va înțelege după congrese că noi nu avem motiv să renunțăm la Florin Cîțu și vor continua / Nu vor să rămână exclusiv într-o revoluție continuă ca Che Guevara în America de Sud (VIDEO)
22:43 - Mutarea momentului în televiziune: Florin Călinescu a semnat cu Prima TV. A fost anunţat oficial
22:28 - Rareș Bogdan: Ludovic Orban a afirmat într-o discuție în Modrogan că nu va sta piatră pe piatră și că nu va fi o bătălie de idei, ci va fi un adevărat război civil pe care o să îl declanșeze (VIDEO)
22:18 - Florin Cîțu: „Vaccinarea obligatorie ar trebui să fie ultima soluție. Susțin testarea obligatorie pentru unele categorii profesionale, pe cheltuială proprie”
22:07 - Ludovic Orban, despre Florin Cîțu: Eu sunt de 31 de ani în PNL și i-am votat și derogarea ca să candideze, iar lui nici nu i s-a uscat bine cerneala pe adeziune și hotărăște el când și cum iese din politică Ludovic Orban!? Nu îi e rușine un pic!? (VIDEO)
21:50 - Ludovic Orban: „Klaus Iohannis nu poate constituțional și moral să intervină în competiția internă a PNL. Nu e adevărat că relația mea cu președintele s-a răcit”