Expertiza tehnică în dosarul lui Șerban Huidu, amânată: Primele concluzii ar putea fi comunicate în 90 de zile

Expertiza tehnică în dosarul lui Șerban Huidu, amânată: Primele concluzii ar putea fi comunicate în 90 de zile
Foto: evz.ro

Expertiza tehnică în dosarul Huidu a fost amânată. Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov au hotărât efectuarea unei expertize care să lămurească împrejurările în care s-a produs accidentul rutier provocat de vedeta tv, iar rezultatele trebuiau trecute la dosar la jumătatea acestei luni.

Dar, din cauza programului încărcat, laboratorul de Expertiză Criminalistică din Braşov, care se ocupă de analiză, a cerut o amânare. Primele concluzii ar putea fi comunicate, cel mai probabil, în 90 de zile. Până în acest moment, magistraţii au consemnat la dosar faptul că „în timp ce se deplasa pe DN 1, în dreptul km. 149 din direcţia Predeal spre Braşov, aflat la volanul unui autoturism, învinuitul, în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum , a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o Dacia Logan ce venea din sens opus”.

La jumătatea lunii octombrie, Şerban Huidu a provocat un accident rutier în care au murit trei oameni. Împotriva sa a început urmărirea penală sub acuzaţia de ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat ar putea primi o pedeapsă de opt ani de închisoare.