Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)

Explozie de proporții la parterul unui bloc din centrul orașului Satu Mare. Cel puțin o persoană a fost grav rănită (VIDEO)
Foto simbol: Pixabay

UPDATE 20:33 // Incendiul de la parterul blocului din centrul vechi al orașului Satu Mare a fost lichidat.

O explozie puternică a avut loc la parterul unui bloc din Satu Mare, situată în centrul vechi. Un autoturism a luat fac, iar ulterior a avut loc o explozie. Din primele informații, cel puțin o persoană a fost grav rănită.

Locuitorii imobilului, 15 adulți si trei copii au fost evacuați de urgență din clădire. Un bărbat în vârstă de 60 de ani a suferit arsuri multiple și a fost transport de urgență la spital, informează PresaSM.

Incendiu puternic, urmat de o explozie, la parterul unui bloc din Satu Mare

Explozia și incendiul ar fi avut loc în jurul orei 18:30, într-un garaj aflat la parterul imobilului. Un autoturism marca Dacia a luat foc, în timp ce se afla parcată în respectivul garaj.

Incendiul de la mașină a fost urmat de o explozie, iar apartamentele situate până la etajul trei al blocului au fost afectate. Totodată, mai multe persoane au suferit atacuri de panică, în special locatarii în vârstă.

„În acest moment, 2 ofițeri și 15 subofițeri intervin cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două ambulanțe SMURD, una cu echipaj de prim-ajutor și una de terapie intensivă mobilă, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism pe strada Tudor Vladimirescu, din municipiul Satu Mare”, informează ISU Satu Mare, potrivit sursei citate mai sus.

Știre în curs de actualizare!