Explozie într-un bloc din Constanța. Un bătrân a suferit arsuri grave (VIDEO)

Explozie într-un bloc din Constanța. Un bătrân a suferit arsuri grave (VIDEO)
Sursa Foto: Captura video// B1 TV

O explozie puternică s-a produs într-un apartament din Constanța, sâmbătă dimineață. În locuință se aflau doi adulți și un copil. O persoană în vârstă de 79 de ani a fost transportată la spital cu arsuri ale căilor aeriene și pe aproximativ 45% din corp, respectiv pe mâini și față. Ceilalți locatari nu au fost răniți.

La fața locului au intervenit mai multe echipe de pompieri care au constatat că deflagrația a fost provocată de o butelie. Explozia nu a fost urmată de un incendiu.

„Am fost alertați prin apel la 112 la ora 11:05 despre producerea unei explozii neurmată de incendiu la etajul 1 al unui apartament din Constanța. S-au deplasat la fața locului 2 ambulanțe SMURD, 2 autospeciale de stingere a incendiului, o autoscară și un echipaj de descarcerare.

La locul incidentului a fost identificată o victimă cu arsuri pe membrele superioare şi pe față. A fost transportată la Spitalul Județean Constantă. Celelalte persoane din apartament, încă un adult şi un copil, nu au necesitat îngrijiri medicale. Ceilalți locatari nu au fost evacuați din bloc deoarece locuințele lor nu au fost afectate„, a declarat Răzvan Parconie, purtător de cuvânt ISU Dobrogea pentru B1 TV.

Urmăriți B1TV.ro și pe