Explozie produsă la o mânăstire de lângă Constanța. Un preot și un călugăr au suferit arsuri

Explozie produsă la o mânăstire de lângă Constanța. Un preot și un călugăr au suferit arsuri

O explozie a zguduit joi seară o mânăstire din județul Constanța. Un preot și un călugăr au suferit arsuri grave și au fost transferați la spital.

Deflagrația s-a produs într-o anexă a mănăstirii Sfântu Gheorghe, de lângă localitatea Tichileşti, din cauza unei acumulări de gaze,deoarece butelia din încăperea respectivă nu a fost afectată, au constatat pompierii.

Două autospeciale de stingere şi un echipaj SMURD s-au deplasat la fața locului.

Cei doi bărbați, în vârstă de 45 de ani şi 50 de ani,au arsuri pe membre şi pe torace, au constatat medicii.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
20:29 - Dorin Cioabă, regele romilor, acuză Universitatea din Sibiu de discriminare: „Locurile sunt aranjate / Rușine pentru învățământul sibian”
20:21 - Forțele ucrainene au recuperat două orașe din Herson și „avansează cu încredere spre Marea Neagră”. Harta prezentată de Rusia confirmă pierderile sale semnificative din regiune
20:13 - S-a votat! În UE se va folosi un singur tip de încărcător pentru toate telefoanele mobile, tablete, camere digitale sau laptopuri. Probabil că îl ai deja acasă
19:55 - Soțul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș a fost reținut într-un dosar amplu de braconaj
19:52 - Jurnalistul Alin Cristea, despre ancheta DIICOT: Am fost 9 luni coleg de dosar cu un domn arestat tocmai datorită articolului. Șeful de facto al Biroului Teritorial Brăila îmi spunea că am cam greșit când îl criticam pe șeful poliției (VIDEO)
19:28 - Ana-Maria Barnoschi va fi soția unui tânăr de la malul mării. Află cine i-a furat inima
19:24 - Prețul biletelor de tren ar putea să crească din anul 2023. Traian Preoteasa (CFR Călători): Vom analiza la sfârșitul anului pe bugetul viitor
19:23 - Spiritele se încing la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. Ruxi i-a declarat „război” lui Cristi Mitrea: „Mi-ar plăcea să-l scot din joc”
19:08 - Studiile în România au devenit un lux: tinerii ajung să plătească un salariu doar pentru chirie și hrană
18:56 - Localitatea din România în care poți cumpăra un apartament cu două camere cu doar 6.000 de euro (FOTO)