EXPLOZIE puternică într-un bloc din Roman: Bilanţul victimelor (FOTO)

EXPLOZIE puternică într-un bloc din Roman: Bilanţul victimelor (FOTO)

Explozie puternică într-o garsonieră din Roman! Un bărbat ars a fost transportat de urgenţă la spital, cu arsuri pe aproximativ 30% din suprafaţa corpului. Deflagraţia puternicăa avut loc în dimineaţa zilei de sâmbătă,într-o garsonieră situată pe strada Tudor Vladimirescu, municipiul Roman, anunţă Monitorul de Neamţ.

Victima esteun bărbat de 41 de ani, care a fost transportat la spital de echipajul SMURD deplasat la locul exploziei.Din primele date, rezultă că „victima tocmai intrase în casă” şi a aprins becul, au comunicat cei de la ISU Neamţ.Explozia garsonierei aflate la parterul unui bloc cu 4 etaje, ar fi fost cauzată de o acumulare de gaz şi de acţionarea întrerupătorului de la instalaţia de iluminat.

Deflagraţianu a fost urmata de incendiu, spun autorităţile.La sosirea echipajelor de intervenție, erau autoevacuate 8-10 persoane care nu au necesitat asistență medicală. De asemenea, după primele verificări, nu a fost afectată structura de rezistenţă a blocului, ci numai uşa şi geamurile.

Sursa foto: Ziarul de Roman

Tags: