Facebook, SCANDAL de proporții! Dacă ai scris aceste date pe rețeaua socială, șterge-le imediat! Ești expus unui pericol imens

Facebook, SCANDAL de proporții! Dacă ai scris aceste date pe rețeaua socială, șterge-le imediat!  Ești expus unui pericol imens

Scandalul în mijocul căruia se află rețeaua socială Facebook ia amploare! Datele pe care utilizatorii le-au trecut la descrierea lor, cum ar fi data de naștere, pot fi folosite pentru accesarea cardului bancar.

Iată de date nu ar trebui să fie postate pe Facebook

1. Ziua de naștere – cel mai bine este să nu pui data ta de naștere, pentru că se poate ajunge de la ea chiar și la accesarea contului bancar. Ziua și anul în care te-ai născut reprezintă informații cruciale care pot fi utile hackerilor.

2. Numărul de telefon nu are ce căuta pe profilul nostru de Facebook.

3. „Prietenii” necunoscuți din listă.

4. Fotografiile cu copiii

5. Locația – cel mai bine ar fi să ne dezactivăm locația. Nu este normal ca oamenii să știe constant unde suntem, pentru că asta crește riscul de a fi urmărit.

6. Locațiile pe care le vizităm nu ar trebui făcute publice.

7. Ar fi indicat să nu anunțăm când plecăm în vacanță. Această informația atrage potențialii hoți.

8. Fără poze cu cardurile bancare.

9. Ar fi indicat să nu dezvăluim date despre școala ori facultatea pe care le-am absolvit. Mai mult, nu ar trebui să dezvăluim nici numele companiei la care lucrăm. Nu toți oamenii de pe Facebook sunt bine intenționați, astfel că specialiștii ne sfătuiesc să nu oferim astfel de detalii confidențiale străinilor.

10. Adresa de acasă

Sursa cancan