Facebook testează chat-ul care „autodistruge” mesajele după o oră. Opțiunea este valabilă deocamdată în Franța pe aplicația Messenger

Facebook testează chat-ul care „autodistruge” mesajele după o oră. Opțiunea este valabilă deocamdată în Franța pe aplicația Messenger
Foto: boosharticles.com

Rețeaua Facebook testează o opțiune nouă care va permite utilizatorilor să seteze „autodistrugerea” mesajelor după o oră. Această opțiune este testată în prezent în Franța, transmite slashgear.com.

Primele teste Facebook pentru această opțiune au început în 2014, cea mai cunoscută aplicație care folosește acest sistem fiind Snapchat.

Opțiunea prin care mesajele pot dispărea automat după o oră din aplicația Messenger este valabilă în Franța pentru utilizatorii de iOs dar și pentru cei care folosesc Android.

Se presupune că după ce Facebook a eșuat în cumpărarea Snapchat cu 3 miliarde de dolari, aceștia au decis să-și facă propriul sistem de „dispariție” al mesajelor.

Reprezentații gigantului Facebook au declarat că, deocamdată, opțiunea va fi disponibilă numai în Franța existând posibilitate ca ea să fie extinsă și în alte țări- acest lucru nefiind însă garantat.

Ultima oră
00:08 - Alexandru Rafila: PSD nu poate să aibă doar Ministerul Sănătății într-un moment atât de greu. Ar fi boicotat de Dan Vîlceanu. Cum să rezolvi o criză fără să ai resurse?
00:05 - Lora nu mai poate să facă fața emoțiilor: „A murit cu mine”
23:59 - Alexandru Rafila (PSD) cere o lună de „solidaritate națională” împotriva pandemiei: Dacă ne ținem serios de treabă, putem obține imunitatea colectivă spre sfârșitul anului
23:57 - Emma Raducanu, elogiată de către Simona Halep: „Poate să intre în top 10 WTA foarte repede”. Ce i-a atras atenția în mod special fostului lider mondial
23:40 - Marea Britanie: Supermarketurile ascund rafturile goale cu poze cu legume și fructe. „Mmmm, fotografii delicioase cu sparanghel” (FOTO)
23:40 - Alexandru Cicâldău, gol pentru Galatasaray în derby-ul cu Beșiktaș. Internaționalul român a reușit o performanță fără precedent după decembrie 2015 (FOTO, VIDEO)
23:27 - Cosmin Natanticu, pus în fața unei alegeri decisive. Eliza: „Mi s-au promis lucruri și nu s-au mai întâmplat”
23:15 - Pepe, din nou îndrăgostit. A fost surprins de paparazzi cu noua iubită și noul bolid de lux (FOTO)
23:07 - Octavian Jurma: Agresivitatea bolii în ultima vreme face medicii și specialiștii în boli infecțioase să suspecteze că am putea avea de-a face în România cu o nouă variantă Delta (VIDEO)
23:02 - Haos după impunerea certificatului verde COVID pentru accesul în instituții: „Mi-a spus să depun online. Ce e aia?“