Familia Regală a României îi felicită pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru nașterea fetiței lor

Familia Regală a României îi felicită pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru nașterea fetiței lor
Foto: romaniaregala.ro

Familia Regală a României îi felicită pe Ducele și Ducesa de Cambridge pentru nașterea fetiței lor, informează blogul oficial al casei regale.

Principesa Moștenitoare Margareta și Principele Radu au scris o scrisoare Ducelui și Ducesei de Cambridge, în care felicită pe tinerii părinți și doresc întregii familii fericire, bucurie și împliniri.

Familia Regală a României a aflat cu bucurie despre nașterea celui de-al doilea copil al Altețelor Lor Regale Ducele și Ducesa de Cambridge. Astăzi, 2 mai 2015, la Londra, la ora 8.34, Alteța Sa Regală Principesa Catherine a adus pe lume o fetiță în greutate de 3.7 kilograme„, scrie sursa citată. 

În ziua botezului micii principese de Cambridge, la Castelul Săvârșin, va fi plantată o magnolie care va purta numele noii-născute și care va fi așezată alături de stejarul Principelui George, plantat în august 2013, mai informează Familia Regală.

Kate Middleton, ducesa de Cambridge, a născut o fetiță în această dimineaţă la ora 8:34 ora locală. E cel de-al doilea bebeluş al cuplului regal. (Detalii aici)