Fast şi relaxare la lansarea pe DVD a filmului “Francesca”

Fast şi relaxare la lansarea pe DVD a filmului “Francesca”

Marţi seară a fost lansat DVD-ul  “Francesca”, în cadrul unui eveniment la care membrii echipei filmului – regizorul Bobby Păunescu, actorii Monica Bîrlădeanu, Ion Besoiu, Doru Boguţă, Mihai Dorobanţu, Carmen Fulger. Aceştia s-au întâlnit cu invitaţii într-un cadru festiv, dar relaxat.

La evenimentul desfăşurat la „The Ark”, au fost prezente personalităţi publice din media şi cinema, printre care Cristi Puiu, Iulia Vântur, Andreea Raicu, Tudor Chirilă, Roxana Iliescu, Irina Margareta Nistor, Dragoş Bucurenci, Nae Carafil, Corina Bârlădeanu, Răzvan Păunescu, Eugen Şerbănescu, parteneri de afaceri, prietenii şi familiile echipei filmului.

Distribuit în exclusivtate de Mandragora Movies, DVD-ul  “Francesca” se vinde împreună cu cotidianul „Evenimentul zilei” la preţul de 12,90 lei. În librării, se găseşte ediţia premium a DVD-ului (59 lei) care, pe lângă film, include şi making of, scene tăiate la montaj, şase interviuri cu regizorul şi actorii şi fotografii din film şi de pe platourile de filmare.

Lungmetrajul regizat de Bobby Păunescu, cu Monica Bîrlădeanu în rolul principal, a avut premiera mondială în cadrul competiţiei oficiale a prestigiosului Festival Internaţional de Film de la Veneţia 2009, în deschiderea secţiunii „Orizzonti” şi are în palmares numeroase trofee.