Fata de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de poliţişti în Botoşani

Fata de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de poliţişti în Botoşani
Sursa Foto: România Liberă

O fată de numaide 13 ani din Săveni, care a fost dispărutde acasă în noaptea de joi spre vineri, a fost găsită de poliţişti în municipiul Botoşani. Oamenii legii au explicat că fata nu a fost victimavreunei infracţiuni. Mai mult, se pare că aceasta ar fi plecat de bună voie de la locuința părinților ei.

Copila de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de polițiștii botoșăneni

Copila în vârstă de 13 ani din localitatea Săveni din județulBotoșani, declarată dispărută înnoaptea de joi spre vineri, a fost identificată de către organele de poliție în cursul zilei de sâmbătă.Oamenii legii au spus că fata nu a fost victime vreunei infracţiuni.

Părinții fetei au alertat autoritățile locale aseară, în jurul orei 20:30, iar efectivele angrenate în căutarea sa au loacalizat-o în apropiere de locuința sa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani (IPJ) a anunţat că în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, fata a fost găsită sâmbătă, în municipiul Botoşani. Fata se află în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni, a precizat IPJ Botoşani, conform ageției de presă News.ro.

”Fata se află în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani.

Potrivit primelor informații furnizate de autoritățile competente, se pare că Andreea și-ar fi petrecut noaptea la niște prieteni.

„A declarat că și-a petrecut noaptea la niște cunoștințe. Urmează să efectuăm verificări cu privire la cele declarate”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

A fost alarmă în județul Botoșani

O fată în vârstă de 13 ani din oraşul Săveni a fost căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă în noaptea de 30/31 iulie şi nu a mai revenit.

Poliţia Judeţeană Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii fac verificări pentru găsirea unei fete de 13 ani care a plecat de acasă, din oraşul Săveni.

Andreea-Alexandra Scripcă are o înălţime de aproximativ 1,5 metri, 50 de kilograme, părul vopsit roşcat, tuns până la umeri şi îl poartă prins în coadă. La momentul plecării fata purta maiou de culoare neagră, pantaloni scurţi de culoare bleumarin.

Ultima oră
01:23 - Klaus Iohannis, la Adunarea Generală a ONU de la New York: România crede cu tărie că valorile democratice și o ordine internațională bazată pe reguli sunt fundamentale pentru un viitor mai sigur și mai bun (VIDEO)
00:00 - Ministrul Mediului a discutat cu Tiberiu Boșutar, activistul bătut crunt într-o pădure din Suceava, fieful lui Gheorghe Flutur. Tanczos Barna: Sper să se facă lumină cât mai repede în acest caz
23:54 - Alertă la Călimănești. Trei persoane au ajuns de urgență la spital, după ce o mașină a căzut pe acostamentul căii ferate
23:38 - Octavian Berceanu: Nu am avut nicio discuție cu Florin Cîțu și Klaus Iohannis, deși mi-aș fi dorit / Baronii locali s-au obișnuit de 20 de ani să dicteze și am găsit o presiune enormă, dar am reușit să stopez presiunile politice
23:36 - USR PLUS, videoclip cu declarațiile premierului Florin Cîțu privind campania de vaccinare și valul 4: „Din minciună în minciună, campania de vaccinare a eșuat în România”
23:15 - Alexandru Rafila, despre paturile ATI: Cifrele au variat de-a lungul timpului în funcție de entuziasmul diverselor personalități politice. Numărul lor nu poate fi modificat substanțial, probabil că sunt circa 4.000 în total (VIDEO)
23:13 - Ionuț Dolănescu, decizie radicală. Sunt vizați soția și cei trei copii, dar și Maria Ciobanu
22:45 - Alexandru Rafila, despre dosarul DNA privind achiziționarea de vaccinuri: Probabil că plângerea penală vine dintr-o zonă apropiată de Vlad Voiculescu. Guvernul să facă public contractul, nu discutăm de rachete balistice (VIDEO)
22:29 - Ludovic Orban: Au fost unii colegi care m-au atacat mai rău ca cei din PSD / Florin Cîțu s-a schimbat după ce a decis să candideze la șefia partidului
22:22 - Vlad Voiculescu: Cel mai ușor pentru premier e să spună că altcineva este vinovat. Eu n-am mai văzut o țară în care campania de vaccinare să fie condusă de premier și de armată (VIDEO)