Fata de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de poliţişti în Botoşani

Fata de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de poliţişti în Botoşani
Sursa Foto: România Liberă

O fată de numaide 13 ani din Săveni, care a fost dispărutde acasă în noaptea de joi spre vineri, a fost găsită de poliţişti în municipiul Botoşani. Oamenii legii au explicat că fata nu a fost victimavreunei infracţiuni. Mai mult, se pare că aceasta ar fi plecat de bună voie de la locuința părinților ei.

Copila de 13 ani dispărută ieri a fost găsită de polițiștii botoșăneni

Copila în vârstă de 13 ani din localitatea Săveni din județulBotoșani, declarată dispărută înnoaptea de joi spre vineri, a fost identificată de către organele de poliție în cursul zilei de sâmbătă.Oamenii legii au spus că fata nu a fost victime vreunei infracţiuni.

Părinții fetei au alertat autoritățile locale aseară, în jurul orei 20:30, iar efectivele angrenate în căutarea sa au loacalizat-o în apropiere de locuința sa.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Botoşani (IPJ) a anunţat că în urma activităţilor desfăşurate de poliţişti, fata a fost găsită sâmbătă, în municipiul Botoşani. Fata se află în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni, a precizat IPJ Botoşani, conform ageției de presă News.ro.

”Fata se află în afara oricărui pericol şi nu a fost victima vreun infracţiuni”, au precizat reprezentanții IPJ Botoşani.

Potrivit primelor informații furnizate de autoritățile competente, se pare că Andreea și-ar fi petrecut noaptea la niște prieteni.

„A declarat că și-a petrecut noaptea la niște cunoștințe. Urmează să efectuăm verificări cu privire la cele declarate”, a declarat Delia Nenișcu, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

A fost alarmă în județul Botoșani

O fată în vârstă de 13 ani din oraşul Săveni a fost căutată de poliţişti după ce a plecat de acasă în noaptea de 30/31 iulie şi nu a mai revenit.

Poliţia Judeţeană Botoşani a transmis sâmbătă, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii fac verificări pentru găsirea unei fete de 13 ani care a plecat de acasă, din oraşul Săveni.

Andreea-Alexandra Scripcă are o înălţime de aproximativ 1,5 metri, 50 de kilograme, părul vopsit roşcat, tuns până la umeri şi îl poartă prins în coadă. La momentul plecării fata purta maiou de culoare neagră, pantaloni scurţi de culoare bleumarin.

Urmăriți B1TV.ro și pe