Femeia incendiată în Giurgiu a fost identificată. Autorul crimei este în continuare în libertate (VIDEO)

Femeia incendiată în Giurgiu a fost identificată. Autorul crimei este în continuare în libertate (VIDEO)

Anchetatorii au identificat femeia care a fost găsită carbonizată într-o valiză, pe un câmp din judeţul Giurgiu. Victima avea 32 de ani și locuiaîn apropiere de București.

Locul în care autorul a încercat sa scape de cadavru este foarte aproape de domiciliul acesteia, aproximativ 30 de kilometri.

A fost identificată fata ucisă și incendiată la marginea unui drum din Giurgiu

La mai bine de o săptămână de la găsirea cadavrului carbonizat al femeii,între localitățile giurgiuvene Ghimpați și Valea Plopilor, anchetatorii au reușit să o identifice pe aceasta. Potrivit surselor judiciareeste vorba despre o tânărăîn vârsta de 32 de ani, cu domiciliul înlocalitatea Buftea din județul Ilfov.

„Am identificat victima științific, în baza analizelor de laborator. Nu a fost declarată niciodată dispărută. Momentan, alte date nu pot fi date publicității. Nu vom divulga sub nicio forma identitatea acesteia și nu vom transmite nicio fotografie. Orice altăinformație poate conduce la dispariția autorului”, a anunțat vineriParchetul de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Vineri seară, şoferii care treceau prin zonă au văzut ceea ce părea a fi un om ars, în şanţul de pe marginea drumului. Echipajele ISU ajunse la faţa locului au constatat că era cadavrul unei femei, într-o valiză. Criminaliştii au stabilit că femeia a fost ucisă înainte de a fi incendiată.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Polițiștii criminaliști au realizat portretul robot al femeii carbonizate

Conform portretului robot întocmit de criminaliști, tânăra ar fi avut între 20-30 de ani, 1.60-1.65 m înălţime şi o greutate de 50-55 de kilograme. De asemenea, din datele relatate de poliţie, acesta ar fi avut păr şaten, drept, de lungime mijlocie.

Totodată, anchetatorii au mai menționatcă geamantanul în care a fost introdusă femeiadupă a fost omorâtă avea culoarea mov. Rezultatele autopsiei au arătat ca înainte de a muri, ea a fost lovită cu un obiect tăietor în zona capului.

Potrivit criminaliștilor din Giurgiu, femeia găsită incendiată într-o valiză ar fi fost ucisă în bătaie, iar această ipoteză a fost întărită în urma efectuării autopsiei, care a arătat că victima, cu vârsta cuprinsă între 20și 30de ani, a fost lovită cu bestialitate până când a murit. După ce a fost omorâtă cu cruzime, tânăra ar fi fost băgată în valiză și transportată până la locul în care a fost incendiată. Se pare că cel care i-a luat viața a vrut să-și acopere urmele, însă n-a reușit.

Cu toate acestea, anchetatorii nu au reușit nici până acum să afle cine a comis crima. Au fost audiați mai mulți soferi care în noaptea incendiului au trecut prin zonă.