Festivalul de Teatru „Ștefan Iordache” și-a deschis porțile: ‘Cinci zile de workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori’ (VIDEO)

Festivalul de Teatru Ștefan Iordache și-a deschis porțile: 'Cinci zile de workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori' (VIDEO)

Festivalul de Teatru pentru Tineret „Ștefan Iordache” a ajuns la a II-a ediție. Cinci zile de spectacol alături de artiști consacrați vor încânta publicul într-un spațiu perfect organizat în contextul pandemiei de coronavirus. Maia Morgenstern, Marius Bodochi sau Monica Anghel sunt printre cei care le vor spune bun-venit iubitorilor de teatru.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Festivalul de teatru Ștefan Iordache și-a deschis porțile

‘În templu, perechile acestea de îndrăgositți se vor uni și ele, iar întrucat suntem în toiul zilei, vom renunța și noi la vânătoare și vom porni spre Atena’.

Festivalul Național de Teatru pentru Tineret „Ștefan Iordache” și-a deschis porțile și îi invitã pe locuitorii sectorului 5 și nu numai, sã se bucure de sepctacole inedite și recitaluri de excepție, proiecții și ateliere de creație.

„Ne bucurăm de prezența mai multor trupe de tineri actori, studenți și amatori. Pe parcursul a cinci zile se vor derula multe workshop-uri și diverse ateliere pentru tineri, cât și concursuri de trupe și tineri actori”, a spus Mariana Stoica de la Centrul Cultural ‘Ștefan Iordache’.

„Sunt tare emoționată și cred că este un proiect binevenit. După cum vedeți, locul este neîncăpător. Oamenii vor să vină și aici, și în alte locuri, și în Parcul Sebastian. E un lucru tare sănătos. Sunt tineri, de vârste diferite, dar așteaptă actul artistic: Festivalul de Teatru, concerte cu momente de recitare, așa cum voi avea și eu, dar și colegul meu Marius Bodochi”, a spus actrița Maia Morgenstern.

„Prin acest festival, onorăm într-un fel memoria unui uriaș actor – Ștefan Ioradache. E o idee foarte bună, pentru că în vremurile astea dificile, frele, lumea se gândește la teatru”, a spus Marius Bodochi.

Festivalul este organizat de Primăria Sectorului 5, prin Centrul Cultural și de Tineret ‘Ștefan Iordache’, și are loc în Parcul Sebastian în perioada 14-18 septembrie 2020.