Festivalul Neversea se apropie rapid: Cât îi va costa cazarea la Constanța pe doritorii de a participa la eveniment

Festivalul Neversea se apropie rapid: Cât îi va costa cazarea la Constanța pe doritorii de a participa la eveniment
Trei zile până la debutul Neversea 2022 Foto: Captură video

Festivalul Neversea este tot mai aproape, iar turiștii și locuitorii din Constanța sunt nerăbdători să participe la acest eveniment foarte popular. Astfel, marile evenimente, generatoare de mari profituri pentru toți comercianții din proximitate, își pun amprenta în special asupra prețurilor.

Grija principală a celor veniți la Festivalul Neversea, între 7 și 10 iulie, este cazarea. La fel și a proprietarilor de apartamente situate în zona plajei Neversea. Aceștia își pun la bătaie proprietățile pe bani grei. Unii cer și 10.000 de lei, pentru trei zile de cazare, scrie Click.

Prețurile au explodat

Costurile exagerate au scuza că locurile de cazare sunt moderne și dotate cu tot necesarul, iar argumentul principal este că se află la 100 de metri de plajă. De fapt, este o oportunitate pentru operatori ca să-și revină după criza din pandemie. Unii petrecăreți și-au asigurat loc de cazare încă de anul trecut.

„În orice destinație în care se întâmpla un eveniment mare, tarifele cresc. Se întâmpla și la noi pe litoral atunci când ne apropiem de acest festival. Îi sfătuim pe toți care nu și-au făcut rezevare, dar vor să vină la festival, să își sune deja agentul de turism, pentru a găsi cea mai convenabilă variantă de cazare”, a declarat  spune Corina Martin, proprietara unei agenții de turism.

Se așteaptă număr record de participanți

Festivalul Neversea așteaptă un număr uriaș de petrecăreți, cu maximă dorință de distracție, mai ales după pandemie.

„Cea de-a patra ediție a festivalului Neversea revine în 2022 și își deschide porțile în perioada 7-10 iulie. După doi ani de așteptare, zecile de mii de visători si călători din întreaga lume se vor reuni pe The Island of Dreams, pe ritmurile muzicii aduse pe plaja din Constanța de cei mai buni artiști ai lumii.

Cel mai așteptat festival de pe plajă din Europa, Neversea, va aduce din nou apusurile și răsăriturile de neuitat de la malul Mării Negre, care vor acompania călătoria fanilor festivalului către The Island of Dreams”, au anunțat organizatorii festivalului din iulie.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
00:08 - Joe Biden, prima reacție după percheziția efectuată de FBI la reședința lui Donald Trump: „Știm că sunt unii care se concentrează mai mult pe căutarea puterii”
23:49 - Deși în conflict din cauza alegerilor, fostul vicepreședinte Mike Pence îl susține pe Trump în legătură cu percheziția FBI
23:46 - Rusia acuză SUA de „escaladare inutilă și nerezonabilă” privind tratatul pentru reducerea armamentului strategic: „A arătat ca o provocare fățișă”
23:23 - Turiști români, amendați după ce au fost prinși pe aeroport cu nisip, pietre și scoici, furate de pe plajele din Sardinia
23:17 - Picturi cu Mihai Viteazul și stemele Regatului României, descoperite la renovarea Universității de Medicină din Târgu Mureș. Erau „sub actuala zugrăveală”, spune rectorul (FOTO)
23:05 - Detaliile crimei din Argeş şochează anchetatorii! „Este dramatic!”
23:00 - Banchiza din Antarctica a ajuns la cea mai mică suprafaţă înregistrată vreodată, în istoria măsurătorilor din satelit
22:49 - Președinta Asociației Medicilor de Familie București-Ilfov, despre anunțul lui Alexandru Rafila: Ne dă peste cap toate programările. Un coleg a primit 380 de mesaje într-o zi de la pacienți după anunț (VIDEO)
22:20 - UPDATE: Masacru în Argeş. Cinci oameni ucişi de un bărbat cu probleme psihice!
22:07 - Suporterii lui CSA Steaua i-au cerut demisia lui Vasile Dîncu. Ultrașii au trecut și la amenințări: „N-am scăpat de Gigi ca să dăm de voi. Ori vă faceți treaba, ori va fi război” (FOTO)