Festivalul Untold a ajuns în top 5 cele mai mari festivaluri din lume

Festivalul Untold a ajuns în top 5 cele mai mari festivaluri din lume

​Festivalul UNTOLD a intrat în lista celor mai mari cinci festivaluri ale lumii, conform datelor publicate de compania de analiză Viberate.

Patforma de analiză Viberate a analizat nu mai puțin de 500 de festivaluri din lume. Clasamentul celor mai mari cinci festivaluri din lume a fost realizat pe baza scorului de performanță care include: popularitatea, artiștii incluși în line-up, postările și mențiunile pe propria pagină a profesioniștilor din industrie. Scorul final a fost calculat pe baza fiecărei ediții, începând cu 2018.

Prtețurile au explodat în acest an

UNTOLD a deveni cel mai mare festival de muzică din România și unul dintre cele mai mari din lume. Pentru că evenimentul se apropie, mulți români încearcă pe ultima sută de metri încearcă să facă rost de cazare.

Untold se desfășoară în perioada 4 – 7 august, la Cluj-Napoca. În această perioadă prețurile la cazări explodează. Se estimează că Untold va avea circa 100.000 de participanți, pe zi care vor lua cu asalt Cluj Arena ( plus alte opt scene), astfel că majoritatea petrecăreților caută cazări în zona centrală a orașului.

O cazare pentru patru persoane, în perioada 4-8 august, într-un apartament de trei camere, a ajuns și la aproape 16.500 de lei (n.red. circa 3300 de euro).

Pe Booking.com, spre exemplu, mai sunt disponibile aproximativ 10% dintre spațiile de cazare, restul de 90% fiind deja ocupate.

Care sunt artiștii ce vor cânta la Untold

Organizatorii UNTOLD au anunțat ce mari artiști vor veni anul acesta la festivalul din Cluj-Napoca. Unii dintre aceștia vor păși pentru prima data pe scena din România, potrivit Ziua de Cluj.

Momentul a fost mult așteptat de fanii festivalului de muzică. Unul dintre cei mai așteptați artiști este Kygo, inițiatorul unui nou stil în muzica electronică și recunoscut pentru piese precum „ID”, „Stole the Show”, „Here for You” și „Stay”.

Pe scena festivalului care va avea loc între 4 și 7 august vor cânta David Guetta, Don Diablo, G-Eazy, Kygo, Major Lazer, Morten, Oliver Heldens, Paul Kalkbrenner LIVE și Tujamo. În premieră, vor veni în România Above & Beyond și Anne-Marie.

Urmăriți B1TV.ro și pe