Fiul Eleonorei Cioran recunoaște: Nu a fost o sustragere, mama a primit 36.000 de euro

Fiul Eleonorei Cioran recunoaște: Nu a fost o sustragere, mama a primit 36.000 de euro

Șerban Stavrescu, fiul Eleonorei Cioran, invitat la emisiunea Evenimentul Zilei, de luni, a renunțat la acuzațiile lansate la adresa Laurencei Tacou și Ginei Puică. Stavrescu declarase anterior, în direct prin telefon, tot la postul B1, că Tacou, probabil în complicitate cu Gina Puică, ar fi sustras documentele lui Cioran ce au făcut subiectul unei licitații recent organizate la Paris.

„Am ascultat-o pe mama, mamei i s-a părut că i s-au sustras anumite lucruri și pe chestia asta eu am făcut o prezumție. Am spus presupun, a presupune nu înseamnă a afirma”, s-a delimitat Stavrescu de afirmațiile anterioare.

Fiul Eleonorei Cioran a subliniat că este convins că nu a fost vorba de o sustragere și că mama sa a primit în fapt suma de 36.000 de euro pentru documentele în cauză, chiar dacă a subliniat că banii au fost primiți în tranșe și cu întârziere.

„Mama mea a primit eșalonat 36.000 de euro, aceștia s-au primit e drept cu întârziere, dacă chiar este nevoie am să vă aduc actul ca să vedeți”.

Fiul Eleonorei Cioran: Mama nu a plătit taxe pe banii obținuți

Despre actul în sine semnat de Laurence Tacou și Eleonora Cioran, Stavrescu a declarat că nu a fost înregistrat pentru impozitare,  pentru că Laurence Tacou nu s-a mai prezentat în termen de trei zile cum era prevăzut, pentru legalizarea actului și de aceea nu l-a înregistrat la Finanțe.

Tags: