Focar de toxiinfecție alimentară la Costinești. Mai mulți tineri au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant din zonă

Focar de toxiinfecție alimentară la Costinești. Mai mulți tineri au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant din zonă

Mai mulți studenți au ajuns la spital după ce au mâncat la un restaurant din Costinești.

Tinerii aflați în tabără au acuzat stări de vomă și scaune diareice după ce au luat masa la local.

Una dintre fete este în stare mai gravă și a rămas internată la Spitalul Județean de Urgență Constanța.

ANPC a intervenit și a închis restaurantul și l-au amendat pe proprietar cu 10.000 de lei, scrie EVZ.

Incidentul a avut loc miercuri. Între timp, proprietarul și-a văzut în continuare de treabă. A servit mâncare ca și cum nimic nu se întâmplase.

Șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorilor Constanța, Horia Constantinescu, spune că s-au făcut din nou verificări prilej cu care a fost depistat în subsolul clădirii un depozit alimentar ascuns pe care proprietarul nu îl prezentase la primul control.

“Ieri a servit in aceeași manieră în care noi ii interzisesem prin document. El se alimenta din depozitul secret. Așa că studenții au fost serviți cu omletă, cașcaval, brânză, roșii și ardei gras, unt și gem. Au mâncat varză călită cu carne, ciorbă de legume, pui cu cartofi prăjiți și castraveți murați”, a declarat Horia Constantinescu.

Urmăriți B1TV.ro și pe