Fost portar al lui Dinamo, dus cu mandat la audieri într-un caz de furturi de mașini de lux. Mărgăritescu adus cu mascații

Fost portar al lui Dinamo, dus cu mandat la audieri într-un caz de furturi de mașini de lux. Mărgăritescu adus cu mascații
Foto: fcdinamo.ro

Fostul portar al echipei Dinamo București Cristi Munteanu precum și actualul fotbalist al dinamoviștilor Andrei Mărgăritescu sunt audiați la Serviciul Furturi Auto al Poliției Capitalei, după ce au primit mandate de aducere la audieri, aceștia refuzând anterior să ofere detalii privind un caz de furturi de mașini de lux, informează Mediafax.

Conform sursei citate magistrații Tribunalului București au emis un mandat de aducere pe numele lui Cristi Munteanu precum și în cazul unui alt fotbalist, într-un dosar privind furtul unor autoturisme de lux, polițiștii facând deja opt percheziții domiciliare în acest caz, marți. Mărgăritesc a fost luat de mascați direct de pe aeroport și dus la audieri.

Andrei Mărgăritesc dus la audieri de mascați

Cei doi fotbaliști ar fi cumpărat mașini furate de la membrii rețelei, în acest moment nefiind stabilit dacă vor fi puși sub învinuire sau vor deține calitatea de martori. Anchetatorii încă verifică dacă sportivii știau proveniența vehiculelor înainte de a le cumpăra.

11 persoane au fost aduse, marți, la Serviciul Furturi Auto din cadrul Poliției Capitalei, în urma a opt percheziții efectuate pentru anihilarea unei rețele care se ocupa cu furtul autoturismelor de lux.

Ultima oră
23:56 - O sportivă din echipa olimpică a Belarusului a refuzat să se urce în avion și a rămas pe aeroportul din Tokyo, unde fusese dusă împotriva voinței sale
23:22 - Bătaie între un grup de turiști și salvamari, în Eforie Nord. Trei persoane au ajuns la spital în urma conflictului, iar patru turiști au fost duși la audieri (VIDEO)
23:08 - Cinci adolescenți s-au înecat în râul Siret. Victimele aveau între 14 și 18 ani (VIDEO)
22:45 - Virgil Guran: Dacă rectificarea bugetară nu va fi făcută pentru toată lumea, e foarte grav / Funcțiile politice trebuie să treacă prin forul de conducere din partid (VIDEO)
22:14 - Igor Grosu, după discuția cu Ludovic Orban: „Am fost asigurat că România este gata să intensifice semnificativ susținerea Republicii Moldova cu proiecte importante”
21:56 - Un adolescent de 15 ani s-a înecat în râul Suceava, pe raza localității Milișăuți
21:35 - Trei cutremure duminică în Vaslui. Unul dintre seisme, produs în jurul orei 21, a avut o magnitudine de 4,1
21:19 - După Israel și Marea Britanie, și SUA acuză Iranul pentru atacul soldat cu moartea unui român și a unui britanic. Antony Blinken: Nu există nicio justificare pentru acest atac
20:56 - Sute de persoane au protestat la Berlin împotriva restricțiilor. Poliția germană spune că a fost „agresată și atacată”, ceea ce „a condus la utilizarea lacrimogenelor, a bastoanelor și a violenței fizice” (VIDEO)
20:27 - Ediție specială „360 de grade”, cu Alina Bădic. De ce este importantă mâncarea și cât de des ar trebui să mergem la dentist (VIDEO)