Fosta campioană mondială la altetism, Mirela Lavric, a încercat să se sinucidă (VIDEO)

Fosta campioană mondială la altetism, Mirela Lavric, a încercat să se sinucidă (VIDEO)

Fosta campioană mondială la atletism, Mirela Lavric, a încercat să se sinucidă din gelozie.

Ea s-a aruncat de la etajul 1 al blocului în care locuieşte fostul iubit, pentru că acesta a refuzat să se împace cu ea. Sportiva nu a suferit răni grave si a fost deja externată.

Atleta Mirela Lavric, în vârstă de 22 de ani, este din Vaslui, însă a venit la Iaşi pentru a-şi vizita fostul iubit şi a-i cere să se împace. Bărbatul a refuzat-o, iar tânăra, după ce a făcut o criză de gelozie, s-a aruncat de la etajul I al apartamentului.

Femeia a căzut de la o înălţime de aproximativ trei metri şi jumatate. S-a ridicat singură, a mers până la maşină, iar acolo a leşinat. Un echipaj SMURD a preluat-o inconştientă, însă a fost externată deja pentru că rănile nu erau grave.

Gestul sportivei i-a lăsat uimit pe cei din anturajul său, care o ştiau o persoană cerebrală.

Cu acest băiat eu ştiu că este împreună de un an şi jumătate şi că îl iubeşte foarte mult. El a susţinut-o întotdeauna în tot ceea ce ea şi-a propus, dar a şi adus-o într-un moment de disperare. De fiecare dată când se certau, ea suferea extraordinar de mult. Probabil că au avut din nou un conflict, dar ştiţi cum e, la 22 de ani, dacă te desparţi de iubit, ai impresia că se sfârşeşte lumea„, a declarat Ingrid Istrati, directorul Clubului Sportiv Municipal Onești.

Atleta, din Vaslui s-a remarcat pentru rezultate deosebite. Ultimele medalii de aur le-a obtinut chiar anul acesta în Franţa. Mirela Lavric este una dintre sportivele care au reprezentat România şi la Jocurile Olimpice de anul trecut.

Atleta Mirela Lavric a încercat să se sinucidă

Tags:
Urmăriți B1TV.ro și pe